2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
چرا عزیزم بتا پایین اومده بود شده ۲😭

متاسفم عزیزم، منم دفعه اول افت بتا داشتم ولی دو ماه بعدش دوباره انتقال دادم و شکر خدا مثبت شدم و ان شاالله صحیح و سلامت بغل بگیرمش، ان شاالله شما هم انتقال بعدی حتما مامان میشی گلم‌.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره عزیزم، از الان دیگه فاصله بنداز بینشون، تا الان هم مشکلی ایجاد نمیشه نگران نباش، ان شاال ...

هانیل مثلا چند ساعت؟

۸:۳۰ صبح پروژسترون میزنم ۱۲ خوبه انوکسا؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم بافاصله نیم ساعت استفاده کردم😱😱

🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچها من صبح باید شیاف پروژسترون بزارم.دوباره ظهرآمپول پروژسترون. دوباره شب شیاف پروژسترون.

دوتاهم هپارین دارم .بنظرتون چجوری تنظیم کنم ک تداخل نداشته باشه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
وای ایشالله ازاین لحاظ واقعا برای من خوب میشه, رژیم اجباری😅 قربونت برم لطف داری انشالله ,باتودلی ن ...

عاره فعلا خداروشكر امروز نديدم اخرين بار ديشب ساعت١٢ شب البته هيم خودمو چك نميكنم دستشويي به دستشوويي كه برمه

عاره قشنگ نصف ميشي دوتا فسقليييييي شيطون😍🥰 

بچها من صبح باید شیاف پروژسترون بزارم.دوباره ظهرآمپول پروژسترون. دوباره شب شیاف پروژسترون. دوتاهم ه ...

ده شب شياف بزار ٦ صب بعد نماز شياف بزار دو بعد ظهرم امپولت اينا فاصلشون ميشه ٨ ساعت

امپولاتم يكيشو ١٢ ظهر بزن يكيشوو ١٢ شب

يا ٨ صب ٨ شب

هركدوم راحتتري

عاره فعلا خداروشكر امروز نديدم اخرين بار ديشب ساعت١٢ شب البته هيم خودمو چك نميكنم دستشويي به دستشووي ...

خداروهزارشکر عزیزم انشالله تودلی نازت صحیح وسالم داره رشدش رو میکنه. ممنون عزیزم ایشالله توکل بخدا این بار خودمو بخدا سپردم همه چی دست خداست

خداروهزارشکر عزیزم انشالله تودلی نازت صحیح وسالم داره رشدش رو میکنه. ممنون عزیزم ایشالله توکل بخدا ا ...

عاره واقعااا فقط كافيه خداااا بخواد 

ان شاالله كه اينسريم خير و مصلحت شمااااا تو يبارداري عالي با فرزندان سالم و صالح هست🥰

خانوما دیروز انتقال دادم بعد امروز همسرم رفته کاشان جواب نمیده بعدش میزنه تماس هدایت شد دارم می میرم از استرس برام دعاکنید 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

خانوما واقعا چرا کسی جواب سوال های منو نمیده؟

یک هفتس تو استرس آزمایش سلفریم پرسیدم بوده کسی این آز و انجام داده باشه؟ ترو خدا یکی جواب بده تا منم آروم شم بعد اینهمه سختی تو غربالگری اول های ریسک زده برام

خانوما دیروز انتقال دادم بعد امروز همسرم رفته کاشان جواب نمیده بعدش میزنه تماس هدایت شد دارم می میرم ...

فكرو خيال نكن هيچي مثل استرس برات سم نيس الان، شايد جايي امكانش نيس حرف بزنه خودش بتونه باهات تماس ميگيره

قران بگير دستت بخووون تا تماس بگيره اينجوري استرست كمتر ميشه