2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم ممنونم  نه من ترجیح دادم استراحت کنم و ره رفتنم در حد رفتن سرویس بهداشتی هست  ...

میگم نسرین جان علت چهار بار انتقال منفی شما رو نگفتن و این که مشکل ایمنی که نداشتید؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چیکار کنم از دست این ضخامتم😭😭😭 اینقد صب تا خون دیدم گریه کردم ک حد نداره

من حالت رو درک میکنم منم الان روز چهاردهمم و دلدردم و ترشحات خونی کم دارم هربار هم میبینم اعصابم خراب میشه 😔☹️☹️😩

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای شروین جان چقدر خندیدم به این کارت😂😂😂آخه این از کجا به فکرت اومده یادم باشه منم مامان شدم این ...

از همین تایپیک یاد گرفتم.یادمه یکی نگران بود نی نی تکون نمیخوره.یکی بهش گفت چیز شیرین بخور یا چراغ قوه رو بنداز شکمت. ☺️

انشالله تو هم حامله بشی  بزودی

😉

اي جانم بسلاااامتي ان شالله كه خيره و اين دفعه  صاحب يدوقلوي ناز ميشي و ميشوره ميبره هرچي سختي ...

فدات شم انشاءالله مرسی خواهر خدا از زبونت بشنوه ..راستی لکه بینیت قطع شد؟

سلام عزیزم همون طوری بود نه بهتر نه بدتر رشدش ۷تا۹ روز عقبه پیچ خوردگی هم همچنان بود گفتم‌یک یا دوهف ...

عزیزم انشاءالله هیچ مشکلی نیست استرس نداشته باش به خدا توکل کن ..غذاهای مقوی بخور تا به دنیا اومدنش انشاءالله کلی وزن میگیره 

میگم نسرین جان علت چهار بار انتقال منفی شما رو نگفتن و این که مشکل ایمنی که نداشتید؟

نه عزیزم جنین هام ضعیف بود من ذخیره تخمدان هفت دهم و تخمکام خوب نبودن جنین ضعیف بود و نمی‌گرفت این سری که به روش شانگهای تخمک کشی کردم فولیکولام به 20،21،19 رسید خداروشکر دفعات قبل بالاتر مثلا یه 18 بقیه 15،13 بود  دکترم میگه مشکل ایمنی نداری 

از همین تایپیک یاد گرفتم.یادمه یکی نگران بود نی نی تکون نمیخوره.یکی بهش گفت چیز شیرین بخور یا چراغ ق ...

وای خیلی جالب بود😂😂قربونت برم انشاالله شما هم سالم بگیری بغلت شیرش بدی بچه ی عزیزت🙏🙏

نه عزیزم جنین هام ضعیف بود من ذخیره تخمدان هفت دهم و تخمکام خوب نبودن جنین ضعیف بود و نمی‌گرفت این س ...

آهان خداروشکر که جواب زحمت ها و دردهایی که کشیدی رو خدا داد .. انشاالله نه ماه دیگ بچه ات سالم تو بغلت باشه و شیرش بدی نسرین جان

خانما من دیشب به شکمم چراغ قوه انداختم.بعد نی نیم سریع واکنش نشون داد و لگد زد.گفتم ببینم ضرر نداره ...

ضرر داره عزیزم 

انجام نده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من حالت رو درک میکنم منم الان روز چهاردهمم و دلدردم و ترشحات خونی کم دارم هربار هم میبینم اعصابم خرا ...

کی انتقال داری؟

من دارم میرم دکتر سنو کنه ببینم چی میگه

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

سلام دوستان روزتون بخیر،من اول خرداد انتقال دادم ولی هنوز ازمایش ندادم انشالله به دعای شما مثبت باشم،فقط من یه بسته قرص فرتیل سی ام خارجی دارم که دکتر برای قبل انتقال داده بود کسی هست که بهش نیاز داشته باشه؟

سلام صبحتون بخیر دوستان خوبم الان هم بی بی چک زدم زودتر از دیروز رنگ گرفت 🥺🥺🥺 یعنی واقعی خدایا&nb ...

عزیزم 

خیلی مبارکه 😊 🥰

امیدوارم بارداری خیلی خوبی پیش روت باشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈