2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
اره والله میترسم مثبتش کاذبه دل ببندم وگرنه الان صدبار زده بودم حداقل جمعه امیدی دارم اگه زود روشن ب ...

نزن بابااا اعصاب خورديه فقط هم بي بي هم ازمايش زودتراز موعد ،من اونسري بعد دوتا ازمايش تازه بي بي چكخريدم زدم كه يادگاري نگهش دارم عقده بي بي چك مثبت😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچهااا من به اسم كه ياد ميكنم حسم بهتره و بيشتر بهم ميچسبه

سري اول ماماناي قشنگ😘

نسرين، پروانه، فرشته ، نغمه، خداياشكرت

سري دوم ماماناي دلبر🤩

نيكاد،mn1371,مهربون،آتي،فريناز

سري سوم ماماناي عزيز😍

زهره، عبدالواحد،

اگه كسي هست بگه تو خاطر بچه هاهم اينجوري بيشتر ميمونه بنظرم، ان شالله كه دعاهامون در حق همديگه مستجاب بشه و همه حاجت روا بشن به اميدخدا🙂

يسري مامانم هستن منتظرن برن انتقال مشكل پيش اومده

آلا،محلا،راديس،داداشم،رقيه،نيلووو ،منان،ساره،رزانا٦٨،يكي از بچه ها كه دنبال جنين اهدايي بود( منتظر فك كنم) ان شالله اوناهم به زودي برن براي انتقال

ودر كل ان شالله همه بچه ها تاپيك بيان فقط از نكات بچه داري بگن و هيچ زني در حسرت مادر شدن نمونه ان شالله🤲

اها ممنونم عزيز دلم هم ژل شستو و شو خريدم هم ويتامين دي بالخره😁شيافم شده ٤ تا شما بعد يساعت پ ...

مبارک باشه عزیزم، خیلییی خوبه من که از مجردی استفاده میکردم نمی‌ذاره عفونت بگیری ترشحات هم نرمال می‌کنه.

من بین ۵۰ دقیقه تا یک ساعت نهایت بلند میشم، دکترم که گفت نیم ساعت کافیه ولی من محض احتیاط بیشتر می‌خوابم 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ان شاالله بحق دل شکسته ات تو این ۱۱سال نتیجه صبوری هاتو خدا بهت داده😍😍🤲🏻🤲🏻 ان شاالله ک ...

انشاالله با دعای خیرتون امیدوارم پررنگ تر بشه 🤲🤲 لکه بینی نداشتم

ولی درد شکم علی الخصوص سمت چپ و سوزش دور ناف داشتم 

انشاالله هنه منتظران جواب مثبت بگیرن و منم در کنارشون 

انتقال چجوریه؟ واژن رو شستشو میدن؟

آره عزیزم هم اطراف و بیرون رو شستشو میدن هم داخل رو

ان شاالله ک جنین هات میچسبن بهت و طعم و لذت مادر شدن رو بهت میبخشن❤️❤️

فقط ختما ریلکس و بدون استرس باش

توکل کن بخدا و همه چی رو بسپار ب خودش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچهااا من به اسم كه ياد ميكنم حسم بهتره و بيشتر بهم ميچسبه سري اول ماماناي قشنگ😘 نسرين، پروانه، ف ...

ای جان

تو چقدر همه کارهات و حافظه ت شبیه یکی از دوستامی تو تاپیک اقدام بارداری

اونم دیگه الان دوتا بچه داره

ان شاالله تو هم بسلامت دومی رو بغل بگیری❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من هم مشکل قند رو دارم، سعی کن نون قهوه ای حتما بخوری. سنگک و بربری به شدت قندو بالا میبرن. نو ...

ای وای من همش نون بربری میخورم، ممنووووونم از راهنماییت گلم، اگر مواد غذایی هست که ممکنه ندونیم قند بالایی دارن بهم بگی ممنون میشم.

منم روزی دو سه بار چک میکنم، بخاطر سابقه دیابت خانواده مادرم هممون دستگاه قند داریم ولی هیچ وقت بالا نبود، الآنم ناشتام خیلی بالا نیست، عصبی که میشم خیلیییی میره بالا.

توکل بر خدا ان شاالله همه در سلامت کامل باشند 🙏🌹

ای وای من همش نون بربری میخورم، ممنووووونم از راهنماییت گلم، اگر مواد غذایی هست که ممکنه ندونیم قند ...

بیشتر سعی کن نون تست جو بخوری هانیل جون

اونم نه از این کارخونه ای ها

از همونهایی ک کارگاه نان پزی مال خودشونه

مثل نان لند و تندیر و اینا

مباااارکه عزیزممم، روز چندم انتقالی؟ منم اولین بی بی چکم همینجوری بود دقیقا، اگر hcg نداشتی که قطعا مثبتی گلم، به سلامتی و شادی ان شاالله 🙏😍🌹

بیشتر سعی کن نون تست جو بخوری هانیل جون اونم نه از این کارخونه ای ها از همونهایی ک کارگاه نان پزی ...

آهان باشه عزیزم، حتما. یک دنیا تشکر 🙏🌹

متخصص تغذیه برای رژیم دیابت که مشاوره آنلاین بده هم می‌شناسی؟