2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۲خرداد ان شاالله دل شما هم شاد بشه میگذره اینروزا درسته سخته اما میگذره😍 ان شاالله ک همگی خد ...

الهی آمیییین🙏🙏🙏

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
امیدوارم و توکلم به خداست، انشالله که شما هم مامان میشی گلم چند روز اتتقال دادید 

ممنون تازه امروز صبح انتقال دادم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
برات صدتا صلوات نذر میکنم هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشالله که مامان میشی 

الهی قربونت برم ممنون برا دل مهربونت انشاالله خودتم این ۹ ماه رو بخیر و خوشی بگذرونی

دی ۳ منم پایین بود گفتن روزی ۲۰۰۰ بابد بخوری ولی ایی رو خودم شروع کردم گفتن خوبه برا لانه گزینی دیگه ...

اهان چه خوب عزیزم حیف برای من ننوشتن. شما روز چند انتقالی? من روز دو هستم امروز هم بیشترنشسته بودم مهمون اومد خونه مادرم هم کلی خندیدم توکل بخدا😂😂😂

انشااله من بیشتردرازمیکشم.فقط برای غذاخوردن میشینم.برای دستشویی رفتن پامیشم.ولی دستشویی معمولی میرم.

اهان انشالله خداخودش بهمون رحم کنه خوش خبربیایم .من که امروز مهمونم اومدمجبوری نشستم و کلیم خندیدم. خدابخیرکنه

سلام ممنون عزیزم شما خوبی؟؟نه ضرر نکرده میتونی هم بشینی ولی سعی کن بیشتر دراز کش باشی اصلا به خودت ت ...

ممنون قربونت برم. دیگه انشالله ازفردا سعیم میکنم دراز بکشم امروز که مهمون اومد نشستم وکلیم خندیدم🙃🙃🙃دیگه خدابخیرکمه نمیدونم ضرر داره یانه. 

نه شکرخدا اینبار استرس ندارم

بهش ميگن چله كليميه بهار چله هااا بهترين زمان براي گرفتن چله است هرچي كه دوست داري زيارت عاشورا ح ...

سلام عزیزم امروز رفتم دکتر که البته روز سیزده پریودم بود دکتر گفت ما فرض رو روز دوم میزاریم و استرادیول رو شروع کرد برام گفت ده روز دیگ برم ویزیت  ..اینم از سیکل عجیب غریب من ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم