2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
قربونت برممم عزیزمی اینکه سیکلت کلامتفاوته اینکه خوبه. منم سیکلم اینبارمتفاوت کلی دوا درمون داشتم قب ...

آره فاطمه جان ته دلم هم میگم این انتقال با اونا فرق داره دکتر هم که میگ خیالت راحت باشه توکل به خدا .. منم امیدوارم که میشه ..وای کار خیلی خوبی می‌کنی همش بخند بچه ها  مامان های باروحیه رو بیشتر دوست دارن خنده استرسم کم می‌کنه منم میگم از الان چند تا فیلم کمدی دانلود کنم موقع انتقال ببینم .

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات عزیزم انشالله که خوش خبر بیای چند وقت دیگه. اه چه خوب خدا رو شکر خیلی خوبه سه تا از بچه ها با ...

قربونت برم انشاءالله با دعای شما خواهر های عزیزم خدا کنه منم برم تو دسته ی اونا .. انشاالله مامان شدن خودت و همه ی خانم های منتظر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم میگفت میانگین قند رو از دکتر بخوام برام بنویسه اون نشون میده که قند میانگینش چقده

میانگین قند تو چند ماهه گذشته با یه پارامتری به اسم hb1acاندازه گرفته میشه. ولی فک نکنم تو بارداری به درد بخوره، این یه معیار هست واسه کسایی که دیابتی هستن

چون اون یه متوسط گیری میکنه، اما ما میخوایم که اصلا پیش نیاد که بیش از این مقدار باشه

سلام مامان رقیه جان انشاالله به سلامتی گلم انشاالله که شما هم مامان میشی، دو مرحله ای ها اکثرا مامان ...

انشاءالله فدات شم چقدر خوشحال شدم انتقال پنجمتون مثبت شد امیدوارتر شدم به خودم منم قرار انتقال پنجم کنم ..

آره فاطمه جان ته دلم هم میگم این انتقال با اونا فرق داره دکتر هم که میگ خیالت راحت باشه توکل به خدا ...

پس خیالت تخت باشه تمام اطمینان وتوکلت روبزار روی خدا. 

انشالله باهمین انتقالت مامان میشی عزیزدلم. نگران هیچیم نباش

اره بابا قشنگ فیلم ببینم بشین راه برو خیلی ادیت نکن من خودم الان خیلی راحتترم. قبلا حس مریض بودن میکردم

چی میخونی الائه جان برای منم بخون خدا خیرت بده

سلام عزیزم. دعای یستشیر. چشم حتما میخونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم این استرسی که داری خودش بدتره، آسپرینت رو قطع کن از روز انتقالت شروع کن، منم آسپرین و آنوکس ...

عزیزم استردایول چند تا داشتی؟

من ۴ تا استرادیول دارم هم انوکسا میزنم و آسپرین میخورم همش استرس دارم لکه بینی داشته باشم ؛اگه میشد منم قطعش میکردم

رحمم مثل پریودی یک کم درد داره 

کلا فکر منفی میاد سراغم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
هانیل جان. یادته گفتم خیلی مستعد لکه بینی هستم باهراتفاقی ممکنه لکه بینی پیدا کنم بعد گفتی ب دکترت ...

منم توی سیکل انتقال هستم؛  درد پریودی دارم در حد کم ، منم میترسم لکه بینی پیدا کنم ،  هم انوکسا دارم و هم آسپرین ، اگه مشکلی پیش نمیومد منم قطعش میکردم 

آمپول انوکسا هم داری؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم استردایول چند تا داشتی؟ من ۴ تا استرادیول دارم هم انوکسا میزنم و آسپرین میخورم همش استرس دارم ...

استرادیول هر ۱۲ ساعت ۲ تا داشتم.

نگران نباش عزیزم، درد که طبیعیه، سرخود نمیشه داروها رو قطع کرد ممکنه اثر منفی داشته باشه. من ۲ دفعه با آسپرین وسط سیکل لکه بینی افتادم واسه سیکل بعدش تازه دکترم آسپرین رو گفت از روز انتقال بخور. 

اگر سابقه لکه بینی طی دوره داری به دکترت بگو آسپرین رو قطع کنه اگر نه که فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد، ان شاالله خیره عزیزم ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم