2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
منو بنویس خواهر زمان کم دارم ۱۷ وقته ازمایشمه خدا بهت خیر بده

رو چشمام گلم. ان شاالله که خوش خبر میای عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم😍❤️   تصمیم گرفتم این چهل روز ک چله اش خیلی توصیه شده، دعای یستشیر رو هر روز ب ...

خدا خیرتون بده .ان شاالله صدبرابرش نصیبتون بشه 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیدم، همسرمم دیده ولی گفتم ببینم شما می‌بینید تو عکس زیاد واضح نیست ولی تو یک دقیقه کم کم هاله ا ...

انشاءالله که مثبته فردا صبح هم بزنید که اگر پررنگ تر شد که درسته انشاءالله که این دفعه مامانی دلم برات روشنه🤗

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستای گلم😍❤️   تصمیم گرفتم این چهل روز ک چله اش خیلی توصیه شده، دعای یستشیر رو هر روز ب ...

عزیزدلم برای منم بخون😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

خدا اجرت بده عزیز دلمممم، اتفاقا منم چله حدیث کسا و استغفار برداشتم، هر دوتاش هم بعد از سلامتی و ظهور آقا امام زمان نیت خانمهای این تاپیک  رو داشتم، گفتم جمیعا دیگه اسم نمیارم خدا خودت میدونی اسم همه شونو 😁🥰

الهی که همه حاجت روا باشیم و خوشبخت و عاقبت بخیر 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مبارک عزيزم، انشاالله که شما هم مثبت میشید، توکل کنید به خدا دوست خوبم علائم رو هم به ف. ا. ل نیک بگ ...

قربونت عزیزم.اره دیگه هرعلائمی باشه میگیم ایشاالاازبارداریه

الهی عزیزم 🤭🤭🤭 خیلی از بچه ها دو مرحله بودن مثبت شدن الان هم نی نیاشون به دنیا اومدن انشالله شما ...

خیلی خیلی ممنونم.بخدادیگه انقدخسته شدم حاظرم هردردی روتحمل کنم فقط نتیجه بگیرم.

ای وای من همش نون بربری میخورم، ممنووووونم از راهنماییت گلم، اگر مواد غذایی هست که ممکنه ندونیم قند ...

انشاءالله همه سلامت باشن، ما هم ازین نگرانی ها راحت شیم😑

تو میوه ها باید دقت کنید. سیب و هندوانه و موز خیلی قند دارن و قندو سریع بالا میبرن

باید سعی کنی کربوهیدراتهای ساده مثل نون سفید و آرد سفید نخوری و جو دو سر و نون سبوس دار بخوری

به من اینجا گفتن قند ناشتات نباید بیش از ۹۵ باشه و قند یک ساعت بعد از غذا نباید بیش از ۱۴۵ باشه

انشاءالله همه سلامت باشن، ما هم ازین نگرانی ها راحت شیم😑 تو میوه ها باید دقت کنید. سیب و هندوانه و ...

خب دقیقا چیزایی که من زیاد می‌خوردم 🙈 روزی دو سه تا سیب میخورم یدونه موز، باشه عزیزم، خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم، حتما رعایت میکنم، سلامت باشی همیشه 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خب دقیقا چیزایی که من زیاد می‌خوردم 🙈 روزی دو سه تا سیب میخورم یدونه موز، باشه عزیزم، خیلی ممنونم ا ...

خواهش میکنم عزیزم.

سعی کنی چند تا موضوعو رعایت کنی اصلا مشکلی پیش نمیاد.

امیدوارم این دورانو به سلامت بگذرونی.

شما دیگه چرا ناامید بشی😂😂😂 ماشاالله اون رنگ بیبی و اون بتا ناامیدی ندارهههه🧿🧿🧿

نمیدونم انگار یه ترسی دارم چیزیش نشه 🥲شایدم تاثیرات بارداریه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام عزیزم برامنم بخون . تو سیکل انتقال هستم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خدا اجرت بده عزیز دلمممم، اتفاقا منم چله حدیث کسا و استغفار برداشتم، هر دوتاش هم بعد از سلامتی و ظهو ...

هانیل جان.

یادته گفتم خیلی مستعد لکه بینی هستم باهراتفاقی ممکنه لکه بینی پیدا کنم بعد گفتی ب دکترت حتما بگو.

بعد دکترم گف قرص استرادیول نمیزاره رحمت ریزش کنه.بعد دید من نگرانم گف اسپرینت رو  قطع کن.

الان امروز قطع کردم بنظرت مشکلی پیش نمیاد؟ 

نمیدونم چیکار کنم بخورم یا ن

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

عزیزم ان شاالله اول از همه ثوابش دامن خودتو بگیره و سبز بشه😍💚🥰💚😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم