2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام دوستای گلم😍❤️   تصمیم گرفتم این چهل روز ک چله اش خیلی توصیه شده، دعای یستشیر رو هر روز ب ...

سلام عزیزم

این دعا عالیه

الهی به زودی زود حاجت روا بشی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام حالت چطوره منم خوبم شکر خدا.ممنونم که بیادمی. از پروانه ۲۱ چخبر

خداروشکر عزیزم

اونم خوبه شکرخدا

منتظره اثر هاچ سی جی بره بیبی بزنه🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز همه وضعیت روز دختر گذاشتن.

راستش منم چون بچه ای که از دست دادم دختر بود ...😔😔😔

خدا همه باردارارو سلامت کنه و بچه سلامت بیاد بغلشون

همه چشم انتظارا رو هم چراغ خونشون رو روشن کنه

سوپرایز بشن طبیعی بیاد یا انتقالشون مثبت بشه.

نیلو.آلاعه.فویل.سوفی.مامان رقیه.داداشم .طوطیا.و ......

😉

سلام خانم گل های مهربون  فردا بعد از چندین سال ناباروری آزمایش دارم  تو رو خدا برام دعا ...

عزیزم ان شاالله خدا در رحمتش رو برات باز کرده و باردار شدی😍😍

قطعا فردا مشخصه اما ممکنه عددش کم باشه مثلا،

شایدم نه بتای عالی ای باشه

اگر با عدد کمتر استرس نمیگیری برو آزمایشتو بده

اگر نه تحمل کن بعد تعطیلات برو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قندت چنده؟ پردنیزول باعثه

ناشتا ۹۰ تا ۹۵، ولی امروز بعد صبحانه ۱۷۰ بود، ولی بعد نهار گرفتم ۱۱۴.

فکر میکنم واسه من عصبیه، بعد نهار که کاملا آروم شده بودم اومد پایین.

پردنیزولون ندارم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم نیکاد جان خدا کنه میشه انتظارم تموم بشه بخدا باور نمیکنم ولی سپردم به خدا  بله سه تا بل ...

تموم شد انتظار مطمنم مثبتی تازه روز هفت زدی زود بوده چند روز دیگه دوباره تست بزاری پررنگ تر میشه منم سری پیش روز ۹ اینجوری کمرنگ بود به زور معلوم بود ولی کم‌کم پررنگ شد انشاالله خدا برات خواسته و مامان شدی منم دوتا بلاست انتقال دادم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانم گل های مهربون  فردا بعد از چندین سال ناباروری آزمایش دارم  تو رو خدا برام دعا ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله، بله عزیزم فردا هم نشون میده ولی ممکنه عددش پایین باشه. ان شاالله که مثبتی و به مراد دلت میرسی گلم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من امروز سومین روز بعد از انتقالم😍

ای جانم انشاالله مامان شدی عزیزم خدا حاجت دلتو بده من برا ۲۶ آز دارم خداکنه زود بگذره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای جانم انشاالله مامان شدی عزیزم خدا حاجت دلتو بده من برا ۲۶ آز دارم خداکنه زود بگذره

من ۲۲خرداد

ان شاالله دل شما هم شاد بشه

میگذره اینروزا درسته سخته اما میگذره😍

ان شاالله ک همگی خدا بهمون نظر کرده و مثبت میشیم