2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
اره راست میگی عزیزم بیخیال بشم بهتره. باشه عزیزم تاحالا اصلا امتحان نکرده بودم پاهام بدم بالا....دیگ ...

خیلی آروم اروم اومدم بالا

توکل کردم بخدا دیگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خیلی آروم اروم اومدم بالا توکل کردم بخدا دیگه

اهان انشالله خدا خودش کمک میکنه ومیمونن برات عزیزم والله دلم خیلی روشنه برات توکل بخدا ایشالله ماهم مثبت شیم. تومیخوای بیبی بزنی قبل ازمایش؟ من که نه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رادیس من ژل رویال برای کارخونه دیگه رو پیدا نکردم همه داروخونه ها یا برای health aid رو دارن یا opd ...

اشکالی نداره درباره ژل رویتلش تخلف گزارش نکرده بودن پس منع مصرف نداره .به دلت بد راه نده مصرف کن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم قبلا شد0.8دهم بعدخودش بالارفته نمیدونم قضیه چیه احتمالا استرس ام کم شده. توکل بخدا هرچی صلاحمونه ...

ان شاالله ک همینا میچسبن تا دو سه روز دیگه ب دل مامانشون و جفتت جور میشه دیگه نیاز نیست ب بچه ی دیگه فکر کنی😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون پروانه جون انشاالله برا خودتم راستی خودشون برام آسپرین تجویز کردن روزی یه دونه باید چندساعت فا ...

اسپرین اگه هپارین یا انوکسا داری با اونا فاصله بده والله به دکترت اعتماد کن حتما لازمه که گفته ادامه بده ولی بعد انتقال ویتامین ای رو قطع میکنن 

اهان انشالله خدا خودش کمک میکنه ومیمونن برات عزیزم والله دلم خیلی روشنه برات توکل بخدا ایشالله ماهم ...

والا من شاید ی روز قبل بزنم ک اگر خدای نکرده منفی شد آمادگی آزمایش منفی رو داشته باشم

زودتر از اون نمیزنم اصلا

ان شاالله ک همینا میچسبن تا دو سه روز دیگه ب دل مامانشون و جفتت جور میشه دیگه نیاز نیست ب بچه ی ...

الهی امین عزیزدلممم ایشالله برای هممون... واقعا هزینه هاشم سنگین شدن😔کم کم35تومن درمیادبادارو اینها

اسپرین اگه هپارین یا انوکسا داری با اونا فاصله بده والله به دکترت اعتماد کن حتما لازمه که گفته ادامه ...

نه 

منم دوبار پرسیدم و گفتن ادامه بده

منم قبلا شد0.8دهم بعدخودش بالارفته نمیدونم قضیه چیه احتمالا استرس ام کم شده. توکل بخدا هرچی صلاحمونه ...

منم استرسم خیلی کمتره از انتقال اولم، ان شالله بهترین ها در خیر و صلاحمون باشه

الهی امین عزیزدلممم ایشالله برای هممون... واقعا هزینه هاشم سنگین شدن😔کم کم35تومن درمیادبادارو اینها

آرو خیلی سخته ک هیچ تسهیلاتی هم نمیذارن

اگرم بذارن کلی دوندگی داره حتی بیشتر از خود پروسه ای وی اف

خدا ب هممون نظر کنه❤️🤲🏻❤️

والا من شاید ی روز قبل بزنم ک اگر خدای نکرده منفی شد آمادگی آزمایش منفی رو داشته باشم زودتر از اون ...

اهان اره راست میگی فکر خوبیه. البته من اینبارگفتم جایی که همیشه میرفتم ازمایش میدادم ومنفی نمیرم😂😂یک جای دیگه میرم

منم استرسم خیلی کمتره از انتقال اولم، ان شالله بهترین ها در خیر و صلاحمون باشه

الهی امین عزیزدلم. توچندم ازمایش داری؟ الان روز چندی؟ 

انگار دیگه عادی ترمیشیم چون میدونیم همه چی دست خداست 

آرو خیلی سخته ک هیچ تسهیلاتی هم نمیذارن اگرم بذارن کلی دوندگی داره حتی بیشتر از خود پروسه ای وی اف ...

اره بابا لعنت بهشون گرون نکنن چیزی نمیخوایم. تنها پانکچرهفته پیش15بودالان20شده

[QUOTE=239461473]اهان اره راست میگی فکر خوبیه. البته من اینبارگفتم جایی که همیشه میرفتم ازمایش میدادم 

ان شاالله خیره و هردومون جوابمون مثبته😍😍😍

همینطور بچه هایی ک قبل ما بودن و بعد ما هستن

اینماه ماه خیلی خوبیه ان شاالله

همگی جوجه های بهارمون رو کاشتیم و زمستون برداشت میکنیم😍😍😍

[QUOTE=239461473]اهان اره راست میگی فکر خوبیه. البته من اینبارگفتم جایی که همیشه میرفتم ازمایش میداد ...

اره ایشالله عزیزم... جوجه هامون چله زمستون بدنیابیان چه کیفی داره تابستون بعدشم لباس بپوونیم ببریم بگردونیم وای خدا من ازتصورشم غش میکنم