2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
آمپولت رو همسر جان میزنه؟

نه خودم🤭🤭

اون دل نداره اصلا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که متاسفانه انتقال ندادم تا حالا😔ولی دوستانی که دادن‌راهنمایی میکنن ، ولی خودم اعتقاد دارم اصلا ...

ای جان عزیزم انشالله شمام انتقال میدی قربونت ومامان بهترین کوچولوهامیشی. 

اره منم همین عقیده رو دارم چون دفعات قبل هی استراحت کردم هیچیم نشد😑دیگه توکل بخدا واقعافقط بایدخدابخواد

فکر نمیکنم راستش استراحت تاثیری داشته باشه تو مثبت شدن، اینجا بچه هایی بودن که بعد دو سه روز رفتن سر ...

اره منم همین فکرو میکنم انشالله خدا خودش دل هممون روشادکنه همه چی دست خدای بزرگ هست. ممنون عزیزم ببخشید که کلی سوال پیچت کردم

عه واقعا؟پس آمپول یاشیاف چیزی بهتون نداده بود؟مرسی که جواب دادید❤

من فول دارو بودم

دیگه چیزی واسه دادن نمونده بود🤣

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وااااای کاش من بلد بودم، البته من خوشحالم هر روز به بهانه زدن امپول بیرون میرم😅😅😅

بلدی ک نمیخواد

از یوتیپ ببین انجام بده

اصلا ترسم نداره

من فقط بخاطر پله ها نمیرم.طبقه اول هستیما ولی بازم نگران میشم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام مامان ياسين ببخشيد شما دوقلو داشتين ؟؟احساس فشار به واژن هم داشتين يا رفتين سونو متوجه شدين طول ...

سلام عزیزم اره دوقلو دارم

احسلس فشار که طبیعی چون وزن سنگینی روی واژنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

من هم اکنون از بیکاری در حال رنگ امیزی😂😂

یادش بخیر اوایل قرنطینه ی کرونا چقدر رنگ امیزی میکردم

خیلی خودتو درگیر این دارزکش و نشستن کردیا😅😅😅 اصلا بهش فکر نکن فقط جوری پیش برو ک بهت فشار نیاد ...

اره راست میگی عزیزم بیخیال بشم بهتره. باشه عزیزم تاحالا اصلا امتحان نکرده بودم پاهام بدم بالا....دیگه هرچی خدابخواد همونه شکر

خوب کاری میکنی وقتی پله دارید رعایت کن عزیزم. پس روز اول چطور رفتی؟ 

من هیچکاری نمیکنم

اععع واقعا؟؟!! من خودم ریزکیست دارم اما چندساله نرفتم سونو. بفکرانداختی بعدازمایشم حتمامیرم

آره تحت نطر باشین بهتر هستش ضرری نداره چکاب سالانه نیازه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وایی مرسی عزیزم من که نمیدونستم خدا خودش حافظمون باشه که دیگه واقعاتحمل نداریم. یکم استرس گرفتم😐

آره واقعا خدا حافظمون باشه منم راستش رو بخوای بعد از حرف دکتر استرس گرفتم 😬😬 ولی بازم چکاب کردن باعث میشه خیالمون راحتتر بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مال من دو سال پیش نه دهم بود، البته من ۳۶ سالمه، ولی فکر کنم برای سن من هم لب مرزه، اره عزیزم، کلا ش ...

منم قبلا شد0.8دهم بعدخودش بالارفته نمیدونم قضیه چیه احتمالا استرس ام کم شده. توکل بخدا هرچی صلاحمونه شکرخدا. 

اینباردیگه بیخیالم دراین حد که به اینم فکرمیکنم خدایی ناکرده نشه سه ماه تقویتی بخورم برم پانکچر😂😁😁البته ته دلم هی دعا میکنم بگیرن ها

بله منم کیست سینه دارم بعد این داروهای هورمونی هم درد سینه و زیر بغل داشتم رفتم دکتر گفت باید هر شش ...

دقیقا ممنونم .آره تحت کنترل بودن ضرر نداره و باعث میشه خیالمون راحتتر باشه چون خیلی هورمون میگیریم ماها

آره واقعا خدا حافظمون باشه منم راستش رو بخوای بعد از حرف دکتر استرس گرفتم 😬😬

اره والله استرسم داره دیگه کم خودمون دردسرداریم. خداخودش کمک کنه. باشه عزیزم 23 ام ازمایش دارم دعاکن برام. انشالله بعدش میرم باز سونو بشم