2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046226 بازدید | 684505 پست
منم از ديشب شديدا فكرم شده كيست هاى سينه هام با اينكه دو سه تا بودن و كوچيك ولى شش ماه ى بار بايد ب ...

عزیزممم داروش چیز خاصی نیست که گل مغربی هست و ویتامین ای

منم دارم ولی دوسالی میشه نرفتم چکاپ یعنی نمیدونستم هی برم

دوستان من دکتر جراح رفته بودم برای نشون دادن سونو سینه گفتن چون ما از داروهای هورمونی استفاده کردیم ...

وایی مرسی عزیزم من که نمیدونستم خدا خودش حافظمون باشه که دیگه واقعاتحمل نداریم. یکم استرس گرفتم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون پروانه جون انشاالله برا خودتم راستی خودشون برام آسپرین تجویز کردن روزی یه دونه باید چندساعت فا ...

ب منم گفتن ويتامين د٣ و اى رو ادامه بدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
هیچ تو فکرشون نباش..منم دارم..سه سال پیش سونو دادم دیگه هم نرفتم..فقط بعد انتقال دو هفته درد شدید دا ...

ان شاالله ك هيچى درد نكشى ديگه

اخه حتما بايد تحت نظر باشى هر٦ماه

دكتر جراح ب من گفت الان مشكلى نداره اما چ باردار بشى چ نشى هر٦ماه چك بشن ك تغيراتى اگر خداى نكرده داشت بشه جلوشو گرفت

من خواهرشوهرم طفلى سرطان پستان داره بخاطر همين چشمم ترسيده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزممم داروش چیز خاصی نیست که گل مغربی هست و ویتامین ای منم دارم ولی دوسالی میشه نرفتم چکاپ یعنی ن ...

آره ماها ك تحت درمانهاى هورمونى هستيم شش ماهى ى بار بايد بريم

ان شاالله ك بلا از همه مون دور باشه

سلام دوستای گلم الان نشستم صدا بزنن برم داخل برا انتقال جنین هام از همتون خواهش میکنم با دلای پاکتون ...

خانم معصومه عیدیت رو بده انشاالله به امید خدا مثبت میشی و میگیری بغلت بچه عزیزت برات آیت الکرسی خوندم🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اعع پس بااین حساب منم روز دوم هستم. استراحتم بیشتر روی مبل میشینم اشکال نداره؟؟ اخرین سری جنینام

من وقتى ميشينم حس ميكنم زيرشكمم تحت فشاره

بعد باسنمم بخاطر امپول پروژسترونها همش درد ميكنه😅😅

دوستای گلم که مثبت شدین خیلییییی بهتون تبریک میگم ، از صمیم قلبم براتون خوشحال شدم، آرزو میکنم اومدن ...

سحر جون انشاالله خیلی زود حال دلت خوب میشه قربونت برم استرس و ناراحتی الان برات سمه ..تو رو خدا فکرت آزاد کن الان نینی یه مامان شاد میخواد خودت که به هممون روحیه و انرژی میدی پس زود رو به راه شو عزیزم ..برای خوب شدن حالت دعا خوندم😘🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستان من دکتر جراح رفته بودم برای نشون دادن سونو سینه گفتن چون ما از داروهای هورمونی استفاده کردیم ...

بله منم کیست سینه دارم بعد این داروهای هورمونی هم درد سینه و زیر بغل داشتم رفتم دکتر گفت باید هر شش ماه یکبار کنترل بشید چون این داروها ممکنه مثلا پنج یا ده سال دیگه عوارض نشون بدن اگه تحت‌کنترل باشید نگرانی نداره منم گفتم تجربه خودمو بگم😊

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم از ديشب شديدا فكرم شده كيست هاى سينه هام با اينكه دو سه تا بودن و كوچيك ولى شش ماه ى بار بايد ب ...

کیست سینه دارو‌نداره که عزیزم فقط ویتامین ای هست اونم زیاد درمانی نیست فقط باید پی گیر باشی و هر شش ماه چکاپ بشی که خدایی نکرده بدتر نشه ،ولی دکترای ای وی اف میگن داروهای هورمونی روی کیست سینه تاثیر نداره ،خیلی تاثیر داره من توی بدن خودم دیدم‌دیگه از وقتی اون داروهارو زدم سینه هام ،زیر بغلم بدجور درد میکنه 

بچه ها اونایی کع کیست سینه دارن تا اونجایی که میتونن سوتین استفاده نکنین ،یه دکتری هم‌قبلا فقط اینو‌به من تاکید میکرد

بچه ها اونایی کع کیست سینه دارن تا اونجایی که میتونن سوتین استفاده نکنین ،یه دکتری هم‌قبلا فقط اینو‌ ...

من ک فقط وقتی بیرون میرم میبندم😅😅