2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046363 بازدید | 684509 پست
مدیکور خوبه هر مارکیم بزنی بدترینشم باشه اگه مثبت باشه زیر یک دقیقه هاله ی محو میده تو بیبی چک جواب ...

پروانه جون کی به سلامتی باید آز بدییی😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیکور خوبه هر مارکیم بزنی بدترینشم باشه اگه مثبت باشه زیر یک دقیقه هاله ی محو میده تو بیبی چک جواب ...

ممنومم پروانه جونم 

سوفی جان گفت روز انتقال حساب نمیشه 

اینجوری میشه روز هفتم 

بزنم به نظرت؟؟ یا زود 

🥺🥺🥺 آخ که میدونم چقدر انتظار سخته 🥺  خوب میری آزمایش یا بی بی چک میزنی، مبخوام ر ...

قربونت برم، نه عزیزم، تصمیم دارم بی بی نزنم، و روز دوازدهم( به قول شما روز یازدهم ) برم ازمایش

چون دیگه قطعا تا اون روز تو ازمایش معلومه، و اگر بتام یک باشه داروهام رو قطع کنم😊

دیگه غیر ممکنه

برای خدا غیر ممکن و نشددد وجود نداره

پیش خدا که کاری نداره دختر خووب

اگرچه که خودمم ۱۴ سال طبیعی باردار نشدم..

اما همش میگممم خدا بخاد میشه

من به رحمت و کرمش ایمان دارم

خواهر ۱۷ روز سرنوشت سازه برام دعا کن اخرین جنینامه😭😭😭😭😭

ععزیزم به سلامتی انشالله خدا دلتو شاد کنههه ب حق فاطمه ی زهراااا

گل پسرها ب دل مامانشون چسبیدن من مطمئنم😍😍😍

الان ب نیتت آیه الکرسی خوندم 

خوش خبر باشی دوستم

ای جان عزیزم جوجه هات رواوردی تودلت مبارکت باشن. چندتان؟ چندروزه؟ منم دیروز انتقال دادم دوتا.  ...

مرسی عزیزم.برای توام مبارک باشه ایشاالاباخبرهای خوب بیاییم جفتمون تویروزمامان میشیم.برای من دومرحله ای بود.یدونه یکشنبه انتقال دادن.دوتاهم ۵روزه دیروزانتقال دادن.

مرسی عزیزم.برای توام مبارک باشه ایشاالاباخبرهای خوب بیاییم جفتمون تویروزمامان میشیم.برای من دومرحله ...

ایشالله عزیزدلم ازحضرت معصومه عیدی بگیریم. تواستراحتات چطوریه گلم?? چه جالب نشنیده بودم جنین دومرحله ای. مبارکت باشن الهی بچسبن به دلت و ول نکنن.توامپولات اینهاچین؟ به من اینبارپروژسترون خیلی کم دادن یک شیاف فقط روزانه