2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046395 بازدید | 684511 پست
الهی قربون دلت برم مهربون گرچه امیدی به بی‌بی چک هاله داره روز ۱۳انتقال نمیره اما مهمه که خواهرای ...

ناامیییددد نباشششش دوستمممم

حضرت معصومه عیدتون رو دادههههه

الهیییی فردا هم خدا دلتو شاااد میکنههه با یک بتای عالیییییی🤗🤗🤗🤗💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی تا سال بعد ی دوقلو فرشته داشته باشی وجشن روز دختر بگیری به حق ۶ماهه ی امام حسین

الهی آمین یا رب العالمین 

انشاالله برای همه ی دوستای تایپیک

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
فدات بشم خداروشكر بهترم والا لك بيني شروع شده😕البته فك نكنم به ضربه پسرم ربط داشته باشه چون يكشنبه ...

ایشالله که هیچی نیست عزیزم زیادحمدوایت الکرسی بخون قربونت انشالله خدا نگهش داره برات. 

وای یعنی من ازدیروز اشتباه کردم نشستم??? دیگه خداکمک کنه بگیرن وهممون عیدی بگیرم بحق حضرت فاطمه معصومه

اره چشمم منم همین کار میکنم دیگه هرموقع خودش بخواد بیاد, بیاد زورنکنم. راجب نشستن هم که دیگه توکل بخدا کاریش نمیشه کرد. فردا میشه دو روز کامل انتقالم😊😊

عزیزم ازحالت بیخبرنزاری ها بهم بگو قطع شد شیاف پروژسترونت زیاد کن

قربونت برم نیلو جان این برای روز ۱۳ خیلی ضعیفه

سلاممم عزیزم مثبته, چه خوب شماها دلش و دارید بی بی میزنید من که دیگه متنفرشدم فقط میرم همون ازمایش که اونم تاالان همش زیریک بوده😐

تبریک میگم بهت گلم مامان شدنتو. استراحتات چطوری بودن؟؟ من دیروز که ازبعدانتقال اومدم بیشتر رومبل نشستم یا دراز کشیدم. خیلی نمیشددرازبکشم

من پروانه🤚        ( سلام پروانه.) یک عدد انتقالی با توجه به تجربه ی دوستان که ...

عزیزممم من باشم خودم نمیزارم چون اصلا خاطره خوشی ندارم

توبزن ایشالله مثبت بشی و دیگه منم جرات کنم اینبار😂😂😂

عمرا اگه تحمل کنی من قسم خورده بودم نزنم ولی چند روز کلنحار میرفتم و استغفار میکردم که آخرشم گذاشت ...

خخخ ولی بیا من قول بدم تا همون روز15نزارم بیبی چک😂😂😂چون چشم ترسیده خواهر. 

تبریک میگم بهت حسابی مامان شدی رفت. ماهاروهم دعاکن

از خدا میخوام یه دختر ناز بهت بده . توام سال بعد استوری براش بزاری . برو با دل  شکسته نذر حضرت ...

قربون دلت برم خیلی ممنون عزیزم فردا برای حضرت معصومه به نیت هممون صلوات میفرستم ونمازمیخونم ایشالاه مثبت بشیم. 

وای من خیلی استراحت نکردم روز دو هستم. امروزم هم سرمسئله ای کلی خندیدم

فدات رقیه جان به حق بی‌بی رقیه نصیب خودت بشه پر رنگ با اعتبار عزیزم

عزیزم فدات شم انشاءالله🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزممم من باشم خودم نمیزارم چون اصلا خاطره خوشی ندارم توبزن ایشالله مثبت بشی و دیگه منم جرات کنم ا ...

منم تا الان نزدم ولی این سری میخوام بزنن و توکل به خدا کنم و بی بی چک بزنم ببین خدا چی میخواد البته الان روز هفتم هستم فردا میشم هشتم 

ایشاالانتیجه میگیری عزیزم.روزخوبیه ازحضرت معصومه بخواه.منم امروزانتقال دادم

ای جان عزیزم جوجه هات رواوردی تودلت مبارکت باشن. چندتان؟ چندروزه؟ منم دیروز انتقال دادم دوتا. 

اخرین سری جنینهام بودن برای همدیگه دعاکنیم خوش خبربیایم انشالله

منم تا الان نزدم ولی این سری میخوام بزنن و توکل به خدا کنم و بی بی چک بزنم ببین خدا چی میخواد البته ...

فعلانزنی هازوده خواستی بزنی هم روز13بزن خبرخوشش روبماهم بده عزیزدلم. انشالله مامان میشی حضرت معصومه وامام رضاجان عیدی بدن. میگم تواستراحتات چطوریه؟ من روز دو هستم بیشترمیشینم اینبارتا دراز کش بودن😐😐😐