2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست

@هیوا7    

سلام دوست عزیزم خوبی؟ بسلامتی امروز میری واسه زایمان هرلحظه بیادتم ودعامیکنم صحیح وسالم بشادی نی نی روبغلت بگیری وموقع شیردادنش ماهارو هم دعاکنی عزیزم.

برات حمدوایت الکرسی میخونم گلم

دوستای گلم که مثبت شدین خیلییییی بهتون تبریک میگم ، از صمیم قلبم براتون خوشحال شدم، آرزو میکنم اومدن این فرشته های کوچولو زندگیتون رو به خیر و خوشبختی و عاقبت بخیری دگرگون کنه 🙏

التماس دعا دارم بسیااااااااار، شرایط روحی و روانی وحشتناکی دارم .....

خدا خودش به هممون صبر و توان بده و همه رو به راه راست هدایت کنه 🙏🌹

سایه تمام پدران عزیز مستدام که واقعا دختر بدون پدرش هیییییییچی نداره ....

سایه تمام شوهران خوبی که نبود پدر همسرشون رو به جای سرکوفت و خون دل دادن، با محبت جبران میکنن هم مستدام.

خوشبخت و عاقبت بخیر و پر توان باشید همگی  🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم که مثبت شدین خیلییییی بهتون تبریک میگم ، از صمیم قلبم براتون خوشحال شدم، آرزو میکنم اومدن ...

سلام عزیزدلم انشالله بزودی زود دل ماهاهم شادمیشه ومیایم اینجامیگیم وبه جمع مامانها میپیوندیم

تبریک میگم روز ولادت حضرت معصومه رو انشالله ازشون عیدی بگیری

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

دوستای گلم که مثبت شدین خیلییییی بهتون تبریک میگم ، از صمیم قلبم براتون خوشحال شدم، آرزو میکنم اومدن ...

سلام عزيزم صبحت بخیر، مراقب خودت باش هانيل جان انشالله که آروم میشه گلم 

خوب باش و خوب بمان 

وجودت انرژی بخش تو این تاپیک شما منو یاد زینبی بابا میندازی ایشون سه سال پیش مثل شما فعال بود و اکثر دوستان رو راهنمایی می‌کرد 

التماس دعا، روزتون هم مبارک 

ان شالله تا آخر امسال با خبر بارداری بیای. منم هم سن خودم داشت بالا میرفت هم همسرم پسر بزرگه بود همه ...

ممنون عریزم بله متاسفانه سن که بالا بره مشکلات دیگه ای هم پیدا میشن.دلم به دعاهای شما گرمه شاید خدا صدای شماهارو شنید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
به سلامتی ، ان شاءالله قسمت همگی😍 میتونی تگش کنی؟ میدونی مشکلشون چی بوده؟

والله تگ کردن بلد نیستم🤗به بچه ها بگو صداش بزنن.مشکلشون دقیق یادم نیست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشاالله عزيزم با دعای خیر شما، من دراز کش هستم، کاری نمیکنم، فقط در حد سرویس رفتن و اومدن بیشتر درا ...

انشالله مثبت هستی اینبار 😍🙏🏻

من مثل شیطون وسوسه میکنم 😈 الانم بزنی معلومه ها 😄 من همیشه از روز پنج و شش بی بی میزنم، یه بار از روز ۴ زدم 😄😄😄

همون روز ۴ هم هاله خیلی کمرنگ داشت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستای گلم الان نشستم صدا بزنن برم داخل برا انتقال جنین هام از همتون خواهش میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنید این سری برام بمونن🙏🙏🙏🙏🙏 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گلم الان نشستم صدا بزنن برم داخل برا انتقال جنین هام از همتون خواهش میکنم با دلای پاکتون ...

الهی بحق حضرت معصومه خدا دوتا نی نی خوشگل تو دلت بکاره ،🙂🤲

عزیزم نبینم اول صبحی اینجوری دلگیر باشی

ایشالله هر چی که هست زودی برطرف بشه

حال دلت خوب باشه همیشه❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

عزیز دلم، حال دلت رو خوب کن، خدا الان یک فرشته تو وجودت گذاشته، ان شالله به سلامت میاد بغلت و میشه همراه و همرازت، خدا پدرت رو رحمت کنه

منم پدر ندارم😔😔خیلی سخته، میدونم عزیز دلم

سلام دوستای گلم الان نشستم صدا بزنن برم داخل برا انتقال جنین هام از همتون خواهش میکنم با دلای پاکتون ...

سلام انشالله که عیدیتونو از خانم حضرت معصومه میگیرید انشاالله که محکم می‌چسبه شکمتون و با یه بتاي خوب خوشحالمون میکنید 

انشالله مثبت هستی اینبار 😍🙏🏻 من مثل شیطون وسوسه میکنم 😈 الانم بزنی معلومه ها 😄 من همیشه از روز ...

سلام مامان سوفی جان دورت بگردم دور از جونتون آخه امروز روز هشتم انتقالمه البته جنین پنج روزه انتقال دادم 

نمیدونم نشون میده یا نه؟