2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
من دیگه بدنم کشش نداره از مهر تا اسفند سه بار پانکچر شدم یه انتقال منفی و...  امیدوارم و از خد ...

الهی عزیزم خیلی رو دور تندگداشتی که استراحت کن قربونت برم اصلاهم منفی فکرنکن ایشالله حتمابا بتای تپل میای پیشمون. چندم انتقالی؟ ازمایشت کی هس؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزدلم دیروز انتقال دادم😍😍دوتا جنین باقیمانده ام رو.  ولی اینبار اخه بیشترنشستم تادرازک ...

خب مبارک باشه انشالله هر دوتاش بچسبن به دلت . خدارو شکر راستی مربای به بخور . خیلی خوبه اگه مربا نداری به رو بگیر با یه استکان اب بزار بجوشه تا روز ۵ بخور .

منم هیچی فعلا مونده تا انتقالم . توکل بخدا . مرسی من واقعا معجزه از حصرت معصومه دیدم . خودم و همسرم تا دلمون میگیره میریم قم زیارت . آروم‌میشیم و برمیگردیم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
الهی عزیزم خیلی رو دور تندگداشتی که استراحت کن قربونت برم اصلاهم منفی فکرنکن ایشالله حتمابا بتای تپل ...

دور تند نبودم ذخیره تخمدانم پایین به همین دلیل سیکلم شانگهای دو بود. تو تقریبا سی و پنج رو  من دوبار پانکچر شدم 

چهارم انتقال دادم و نوزدهم آزمایش ولی روز 15 خرداد میخوام بی بی چک بزنم 😍😍😍

خب مبارک باشه انشالله هر دوتاش بچسبن به دلت . خدارو شکر راستی مربای به بخور . خیلی خوبه اگه مربا ندا ...

ممنون خاله جونشون پس توکه ارادت خاصی داری به حضرت دعاکن بمونن. نه دست مادربزرگم دردنکنه دارم اما یک شیشه اس میگم بیاره همسرم ازخونمون بخورم روزی یک قاشق خوبه؟؟ الهی عزیزم انشالله بسلامتی انتقال بدی اینبار رفتی ماروهم دعاکن حاجترواشی عزیزدلم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

خب مبارک باشه انشالله هر دوتاش بچسبن به دلت . خدارو شکر راستی مربای به بخور . خیلی خوبه اگه مربا ندا ...

خداروشکر که بانوی گرامی حضرت معصومه بهتون نظر میکنه، برای منم دعا کنید دعای دیگران زودتر مستجاب میشه، الهی که خودتون هم اتتقال بدید و خیلی زود نتیجه این قلب مهربون تون رو ببینید و مادر بشید 🤲🤲🤲

دور تند نبودم ذخیره تخمدانم پایین به همین دلیل سیکلم شانگهای دو بود. تو تقریبا سی و پنج رو  من ...

اهان منم دخیرم پایینه متاسفانه بااینکه سنمم کمه😑

خدامون بزرگه کمک میکنه انشالله, میفهممت. منم سری اول فقط یک جنین داشتم. 

مثبت میشی عزیزم یکشنبه زدی به منم خبرشوبده 😍😍😍ازمایشت بتای تپل باشه الهی

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

اهان منم دخیرم پایینه متاسفانه بااینکه سنمم کمه😑 خدامون بزرگه کمک میکنه انشالله, میفهممت. منم سری ...

انشالله 

حتما توکل به خدا 

انشالله که برای همه خیر بخواد برای منم همینطور 

تو این شب عزیز بهترین هارو براتون آرزو میکنم 

الهی که همگی به مراد دلتون برسید 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲🤲

ممنون خاله جونشون پس توکه ارادت خاصی داری به حضرت دعاکن بمونن. نه دست مادربزرگم دردنکنه دارم اما یک ...

چشم‌حتما گلم . انشالله که هر دوتاش میمونن براتون . اره خوبه بخور . گه گاهیم‌پاشو تو خونه دور بزن . زیاد نشین 

چشم‌حتما گلم . انشالله که هر دوتاش میمونن براتون . اره خوبه بخور . گه گاهیم‌پاشو تو خونه دور بزن . ز ...

ممنون عزیزم نمیدونی هربارکه یکیتون میگیددعامیکنم یک ارامش خاصی بهم منتقل میشه اره بعد غذاراه میرم بخاطریبوستم. ممنون عزیزدلم😘😘😘الهی بزودی بیای خبرمامان شدنتوبدی برام

وای عزیزم😭😭😭چقدرلطف داری اخه تو همین که میخونی واسه دوستان کلی ارزش داره قربونت برم.  انشال ...

هرکسی با توجه به شرایطش انتخاب میکنه که استراحتش چقدر باشه مهم اینه که کار سنگین نکنی همین 

هرطور که حس خوبی داری بگذرون

الهی این بار دست و دامنت سبز بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خداروشکر که بانوی گرامی حضرت معصومه بهتون نظر میکنه، برای منم دعا کنید دعای دیگران زودتر مستجاب میشه ...

چشم‌حتما عزیزم . بخدا من قبل خودم اول برای همه دعا میکنم البته اگه قبول باشه  . باورت میشه خودمو یادم‌میره گاهی اوقات . 

هرکسی با توجه به شرایطش انتخاب میکنه که استراحتش چقدر باشه مهم اینه که کار سنگین نکنی همین  &n ...

اره درست میگی عزیزم ممنونم, والله حس خوب رو اینطوری دارم چون اینطوری من حس مریض بودن میگیرم. نه کارسنگین که اصلا, حتی غذااینهام مادرم نمیزاره چقدرشرمنده اشم خدامیدونه خداخودش بحق این ولادت عزیز ودل مادرم نگاهی بکنه کلی نذرکرده