2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
قربوووووونت برم. چقد خوبه ک همو داریم. ❤️❤️❤️ ان شاالله بزودی با خبر رفتن ب انتقال و بعدم مثبت شدنت ...

واقعا خدارو هزاربار برای داشتنتون شکر میکنم 

انشالله عزیزم انشالله🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مبارک باشه جواب آزمایشت مثبت شد🥰🥰🥰 الهی شکر😍😍😍 قبول باشه به مامانت بگو واسه منم دعا کنه عزی ...

مرسی عزیزم حتما میگم ان شاالله که ب زودی اندومترت بالا میره یه نی نی خوشگل و ناز تو رحمت رشد میدی و بغلش میکنی خدا خودش معجزه اش رو نشونت میده الهی آمین 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر تک تک شماها برام عزیز شدین انقدر که اگه چند روز نیام انگار یه چیزی رو گم کردم دلتنگتون میشم نگ ...

دقیقااااااا منم همین حسو دارم💕💕💕❤️❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 مرسی عزیزم حتما میگم ان شاالله که ب زودی اندومترت بالا میره یه نی نی خوشگل و ناز تو رحمت رشد ...

ممنونم عزیزم 

ممنون برای دعای قشنگت

خدا نی نیاتو برات حفظ کنه و صحیح و سالم بذارتشون بغلت😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
همسرم واریکوسل داشت دو یه سع سال پیش عمل کرد اما وضعیتش بهتر شده بود اما خوب نشده بود تعدادو موروفول ...

خدا رو شکر که جواب گرفتی عزیزم

منم ذخیره ام پایینه همسرم مورفو صفر

نمیدونم کدوم مرکز برم که جنین شناسش خیلی خوب باشه

دکتر زنانشم خوب باشه نخواد درجا بم بگه اهدایی

خیلی وقته تو تاپیک آنلاین نشدم

از بچهایی مثبت شدن خبر نداری ؟ اونا چه مرکزهایی رفتن؟

خدا رو شکر که جواب گرفتی عزیزم منم ذخیره ام پایینه همسرم مورفو صفر نمیدونم کدوم مرکز برم که جنین ش ...

والا بچه ها زیاد از ابن سینا راضی نیستن از مام خیلی راضی ان با دو سه تا دکتر بیمارستان های دیگه بچه ها بیان بگن نظرشون و 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الهی بمیرم ببخش که یاد روزای تلخ انداختیمت خیلی دعام کن خیلی. انشالله الهی آمین. انشالله به سلامتی ن ...

اینا بخشی از زندگیمه هر از چندگاهی یادشون میافتم. الهی که خیلی زود طعم بچه دار شدن رو بچشی. ان شالله این روزهای اخر هم به خیر برای من بگذره هنوز هم ترس و دلهره دارم 

خدایا شکرت
قربونت بشم ببخشید عزیز دلم نباید اینجا حرف میزدم  ناراحتتون کردم،ماها هممون به اندازه کافی کش ...

این چه حرفیه عزیز دلم چون همه اینا رو کشیدم میدونم چی میگین منم همچی رو تو خودم میریختم هیچ وقت با کسی حرف نمیزدم. ان شالله بزودی با خبر بارداری بیای 😍

خدایا شکرت
عزیز دلم.واقعا حق داشتی باور میکنی نوزاد ابجیم تب داشت نه شیر میخورد نه غذا کمکی تو مسافرت بودیم.هر ...

واقعاااا سخته😢 ان شالله خدا قسمت همه بچه سالم و صالح بكنه 

بچه ها از فردا چله ميشه گرفت چله هرچي كه دوست دارين بردارين زيارت عاشورا

حديث كسا

توسل

صلوات هرروز به تيت يكي از شهدااا

ان شالله بحق حضرت معصومه خدا تك تك اين بچه هاي اين تاپيك رووحاجت رواااا كنه

😅😅امان از این آشنا دراومدن ..آخه شانس من فکر کن رفتم یه استان دیگ برای دکتر بعد دیدم فامیل درجه یک ...

😂😂😂حالا الان باز ماسك هست خوبه خيلي قابله شناسي نيستيم خداروشكر

نه ان شالله كه هيچي نيس

ماه ديگه به اميد خدااا بدون مشكل ميري براي انتقال فسقلياا😍😍😍

سعى ميكنم چند روز اول كمتر بشينم البته نه اينكه اصلا نشينم راستى روزى ده تا بادام هم از شب قبل خيس ...

اهان باشه عزیزم انشالله خوش خبرباشیم ...

بادام برای چی خوبه?منم اکثرا میشینم دیگه هرچی خدای بزرگ بخواد.من فقط موندم چرا پروژسترون من اینقدرکمه؟؟؟فقط روزی یکی شیافشو