2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
مبارك باشه عزيزم ان شاالله باردارى خوبى بسر ببرى و بسلامت بياد بغلتون و زير سايه مادر و پدر عاقبت ب ...

مرسی عزیزم ان شاالله ب زودی قسمت خودت اصلا باورم نمیشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال چندمتون بود؟ بيبى شما بود خيلى خوشگل و خوشرنگ بود ديگه؟؟ دوقلو باشه شايد😍😍😍

اره عزیزم انتقال اولم بود خدا کنه عاشق دوقلو ام 

سلام .من دوتا پانکچر و دوتا انتقال داشتم پیششون 

ببخشید میپرسم مشکلتون چی بوده

من خودم ذخیره پایینم و همسرم مورفو صفر

شنیدم برای اینایی که ذخیره اشون پایینه دکتر خوبیه تمام تلاششو میکنه

از طرفی چون همسرم مورفو صفره میخوام جایی هم باشه جنین شناسش کارش خیلی خوب باشه

موندم برم پیش عارفی یا برم مرکز مام

سلام عزيزم اى جانم  بخدا منم تو هردعايى ك ميخونم تو و بقيه تو نظرم هستين و واقعا اول براى شم ...

قربونت برم یک دنیاممنونم عزیزدلم. انشالله هردومون باجواب مثبت بیایم. اره دستتون دردنکنه همگی امروز اتفاقا صبح خوردم انجیر خیلی خوب شدواسم. 

راستی عزیزم میتونی بشینی ها عیب نداره. من خودم که اکثرامیشینم فقط خوابم بیادمیرم میخوابم😁😁نمیدونم درسته یانخ خیلی نمیتونم دارازبکشم. منم اومدم خونه مادرم امروز دیگه. نمیزاره به چیزی دست بزنم

انشالله به گفته پروانه جون دوتا باشه عزيزم 😍😍😍😍 خدایا شکرت 🤲🤲🤲 روز چندم آزمایش دادی؟ 

مرسی عزیزم ان شاالله 😍😍روزه ۱۳

اره عزیزم انتقال اولم بود خدا کنه عاشق دوقلو ام 

اى جان

دست راستت زير سر همه دوستان ومن

منم انتقال اولمه ان شاالله مثل شما شاد بشم🥰🌹🤲🏻😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها کاش میشد با درسی کلاسی چیزی ادم خودشو سرگرم کنه. میدونم  هر کاری کنیم باز خلا بچه حس میش ...

الهی من فدات شم خواهر این چه عزیزمی. اتفاقا من کلاس طراحی میرم یه چندتا کار دیگه هم دارم انجام میدم هر روزم اینور اون ورم ولی بازم آروم‌ نمیشم میدونی من دیگه فقط کمبودم همین بچس این آرامش بهم میده. انشالله خدا کمکمون کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ميدونه بخاطر سختياايي كه براي داشتنش كشيدم خيلي ترس از دست دادن دارم رفتارام خيلي اين اواخر داشت انر ...

همه بچه ها همینجورین ،من ‌دو رو‌ اطرافم همه بچه های ۳ ساله دقیقا اینکارا رو‌میکنن ،بیرون رفتنی لباس بخصوص‌شلوار نمیپوشن اومدنی هم‌ گریه میکنن که برنمیگردیم میخواییم بازی کنیم‌، مادرا هم‌که با اونا همسن نیستن ،کار خونه‌و‌غیره خسته‌میشن‌ ، خیلی حساس نباش‌ یه جایی خونده بودم بچه بزرگ کردن از دکترا گرفتن توی یه رشته بخصوص سختره، حالا توی سن نوجوانی بیشتر اذیت میکنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم یک دنیاممنونم عزیزدلم. انشالله هردومون باجواب مثبت بیایم. اره دستتون دردنکنه همگی امروز ا ...

سعى ميكنم چند روز اول كمتر بشينم

البته نه اينكه اصلا نشينم

راستى روزى ده تا بادام هم از شب قبل خيس بده و بدون پوست بخور

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فدات انشاالله باهم من ۴۵سالمه دیگه بعید میبینم😭

این چه حرفیه قربونت برم 

الهی به حق پنج تن به زودی صاحب فرزند سالم و صالح بشی🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دخترا چقدر اشک ریختم تمام روزهای خودم جلو چشمم اومد ان شالله بزودی نتیجه بگیرید تا اخر امسال خبر بار ...

الهی بمیرم ببخش که یاد روزای تلخ انداختیمت خیلی دعام کن خیلی. انشالله الهی آمین. انشالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری. ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤