2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
ممنونم گلم انشاالله این هشت ماه رو هم به سلامتی بگذرونی و دوتا نی نی های خوشگلتو به سلامتی به آغوش ب ...

ان شاالله حتما دعا میکنم پس فردا مامانم اش امام زمان نذر گرده میپزه همتون و دعا میکنم ان شاالله که استارت مامان شدن من باشم یکی یکی بیاید دل مارو هم شاد کنید 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭 ان شاالله این سری نتیجه میگیری و با ی بتای تپل میای عزیزم. از سال ۹۹ منم موندم تو حسرتش ک درست ...

چقدر تک تک شماها برام عزیز شدین

انقدر که اگه چند روز نیام انگار یه چیزی رو گم کردم دلتنگتون میشم نگرانتون میشم

انشالله خدا خودش گره از کار هممون باز کنه 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم😭😭😭من الانم داشتم خواب بچم میدیدم دختر بود داشتیم میرفتیم مسافرت پیشش باباش نشسته بود داشتم ...

اااای جااااان دلم. ان شاالله ب زودی زود ان شاالله 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من دیروز اچ سی جی ۵۰۰۰عضلانی کامل زدم به نظرت بیبیچک تا کی نشون میده بزنم

من چار روز بعد از امپول زدم سه روز هم زدم دیدم تغییری نکرد  کمرنگ نشد تو سایت هم کارشناسا زده بودن تا ۳۶ساعت تو بدن میمونه اگع طاقت میاری پس فردا بزن 

الهی من فدات شم خواهر این چه عزیزمی. اتفاقا من کلاس طراحی میرم یه چندتا کار دیگه هم دارم انجام میدم ...

چ خووووب. به به ی پا هنرمندیا خواهر😍 ان شاالله امسال با شیکم گنده و با لب خندون سر سفره سال تحویل بشینین😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله حتما دعا میکنم پس فردا مامانم اش امام زمان نذر گرده میپزه همتون و دعا میکنم ان شاالله که ا ...

مبارک باشه جواب آزمایشت مثبت شد🥰🥰🥰

الهی شکر😍😍😍

قبول باشه

به مامانت بگو واسه منم دعا کنه عزیزم😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ببخشید میپرسم مشکلتون چی بوده؟

همسرم واریکوسل داشت دو یه سع سال پیش عمل کرد اما وضعیتش بهتر شده بود اما خوب نشده بود تعدادو موروفولوژی تعداد زنده اسپرم کم بود  منم ک تنبلی تخمدان دو بار ای یو ای کردم نشد 

الهی قربونت دلت بشم آلاجونم  مطمئنم که خیلی زود مامان میشی فدات شم،نمیدونم حکمتش چیه ولی امید ...

قربوووووونت برم. چقد خوبه ک همو داریم. ❤️❤️❤️

ان شاالله بزودی با خبر رفتن ب انتقال و بعدم مثبت شدنت مارو از خوشی ب عرش میرسونی😍😍😍