2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
اون که اون همه پول میچاپه از مریضا یه جارو برقی بخره دیگه چرا تعمییر میکنه آخه خیلی خسیسه منم اونجور ...

اره منم از مریضا  شنیدم  مجرده .... اون روز من بیرون اتاق عمل بودم دانایی  مریض و ول کرده بود تلفنی بحث جارو برقی می کرد تو سالن 😳  ان شالله  حامله شدی چن ماهه اول با موسی پور باش بعدش یه دکتر خوب پیدا کن تحت نظر اون باش پریناتولوزیست  باشه یکم موسی پور تو مراقبت بارداری همه چیو راحت می گیره و گرنه تو ای وی اف کارش خوبه 

انشاءالله فدات شم محلا جان .. انشاالله شما هم امسال انتظارت به پایان میرسه و باهم مامان میشیم ..لطف ...

خدا نکنه عزیز مهربونم ان شالله  خدا از زبانت بشنوه الهی آمین . الهی که شما هم این سری از لیست انتظار بیای بیرون. منم از سال 98 مثل سر در گم ها از این مطب به آن مطب چقدر دارو چقدر آمپول  فقط عوارض بدش نصیبم شده امیدوارم امسال همه منتظران از لیست انتظار بیرون بیان  ما هم جزو آنها عزیزم الهی آمین  . برات دعا می کنم با یک بتای عالی و بی بی دو خط جگری خوشحالمون کنی        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره عزیزم طبیعیه، اگر غیر قابل تحمل شد به دکترت بگو. اشکال نداره فقط زیادش معده ت رو اذیت م ...

خیلی ممنون عزیزدلم ❤️

من عاشق لیموترش هستم کنار غذاهامم همیشه هست 

خدایا به امید تو....

دوستای گلم، خانمهای چشم انتظار که درد و غصه تک تکتون رو با تمام وجودم لمس میکنم، از دردهای جسمی و عوارض داروها گرفته تا حرف و حدیث ها و نیش و کنایه ها ...

از ناامیدی ها و فکر و خیالات عجیب و غریب تا نالایق دونستن خودمون ...

از آرزوهای کودکی هر دختری که مادر شدنه تا حسرت خرید سیسمونی ...

منم مثل شما سالها برای مادر شدن حسرت کشیدم، قبل از بارداری اولم هم دو سال اقدام طبیعی داشتم اما باردار نمیشدم با اینکه اون موقع تنبلی تخمدان نداشتم و همه چیز خوب بود، انقدر نذر و نیاز و گریه و زاری و التماس کردم تا خدا حاجت دلمو داد اما حاجتی که به مصلحتم نبود و اینو بعد از دنیا اومدن پسرم فهمیدم که حالا علتش اینجا نمیگنجه که بخوام بگم ...

بعد از اون دیگه التماس نکردم، دعا کردم، خواهش کردم اما به زور نخواستم، نگفتم الا و بلا بهم بده. قدم به قدم راههایی که جلو پام بود رفتم همراه دعا و نیایش، چون نمی‌خواستم بعدا مدیون وجدانم بشم که میتونستم کاری بکنم و نکردم ...

منم زن حامله می‌دیدم خودمو بجاش تصور میکردم، نوزاد می‌دیدم خودمو در حال شیر دادنش تصور میکردم که خیلیییی وقتها بزور بغضمو قورت میدادم ...

خواهر شوهرمو می‌دیدم که ناخواسته هر سال حامله میشه ! و ....

اما دست آخر به این نتیجه رسیدم که این داستان بخشی از وجود ماست، مثل دست، مثل پا، همینقدر متصل به ما. نه میشه ازش فرار کرد و نه میشه انکارش کرد، هیچ جوره هم نمیشه مرحم گذاشت براش، چاره ای جز پذیرش نیست، اطراف نزدیک من هستن خانمهایی که بچه دار نشدن و توی سن ۵۰ سالگی هنوزم اگر بهشون بگی فرصتی هست با جون و دل اقدام میکنن ...

اینا در مورد خانمهایی هست که شوق مادر شدن دارن وگرنه کسایی هم هستن که از بچه بیزارن.

ما تنها نیستیم، شاید اطرافیانمون خیلیییی راحتتر از ما باردار شده باشن اما اول اینکه خبر نداریم چجوری و دوم اینکه فقط ما نیستیم که سالهاست در حسرت فرزندیم ...

به این قضیه مثل یه اتفاق مادرزادی نگاه کنیم، مثلا من ژنتیکی میگرن دارم، هیچ وقت بابتش زندگیمو ناقص ندیدم، سختی داره، درد داره اما زندگیمو مختل کرده؟ نه فقط باعث شده وقتایی که درد میکشم روحم پخته تر بشه، مثل الماس که در اثر فشااااااار زیاد از کربن تبدیل میشه به گرانقیمت‌ترین کانی دنیا ...

بخدا اینا حرفای الان که باردار شدم نیست، هنوز ته دلم ترس دارم بابت موندنش، و ۹۹ درصدش برای اینه که شرمنده همسرم نشم ، وگرنه من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود و مصلحت بعدش رو هم دیدم .

ایمان آوردم که هرچه داریم و نداریم خود ما هستیم، در واقع نداشتنی وجود نداره ، کاش میتونستم به زبون بیان کنم اونی که توی قلب و باورمه ...

رها کنید تا بهتون برگرده، مثل خیلی چیزای عادی دیگه باهاش برخورد کنید، مثل شهر بازی رفتن که قشنگه اما محال نیست، مثل یه غذای خیلی خفن که خوشمزه ست اما محال نیست، افکارتون رو ازش خالی کنید، بذارید انرژی این حسرت که توی دلتونه و به شدت هم منفیه و جای وسیعی هم اشغال کرده تبدیل بشه به گردش انرژی های مثبت، جای اتفاقات خوب رو باز کنید توی ذهن و قلبتون، حسرت نخورید بجاش تصورات زیبا داشته باشید، با خودتون مدااااام تکرار کنید چیزی نیست که بابا منم بالاخره مادر میشم دیگه، مثل اینکه بگید سوسیس تخم مرغ خوردن واسه صبحانه که کار شاقی نیست! همینقدر عادی و در دسترس ...

توی ذهن خودتون بجای انرژی منفی حسرت و ایکاش پر کنید از انرژی های مثبت که هییییچ چیز محال نیست و هییییچ چیز بدون تشنه شدن براش لذت نداره ...

الان همگی به شددددت تشنه هستیم فقط شاید آماده نباشیم، جا باز کنید برای اتفاقات قشنگ و ناب زندگیتون ....

الهی که به حق تماااام دلهای شکسته حاجت دلتون با حکمت خدا یکی بشه و به کمتر از چشم بر هم زدنی به مراد دلتون برسید.

الهی که خدا به حق عمه ی سادات ظهور آقامون رو در کمتر از چشم بر هم زدنی قرار بده که با اومدن ایشون دیگه هیییییچ حسرتی به دلها نخواهد موند ...

سرتون سلامت و لبتون خندون و دنیاتون پرررر از حس و حال خوب و ناب و قشنگ 🌹🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات شم چرا باور نکنم من با تمام وجودم درکت میکنم الهی به حق امام زمان به سال نکشیده دخترت بیاد بغلت ...

قربونت برم الهی آمین انشالله که خدا به هممون به زودی نی نی های سالم و صالح بده😍😍😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا ازشون نگذره بخصوص توی پانکچر اول که آدم خودشم اطلاعاتش‌کمه و در مورد آمپولا خیلی نمیدونه ، برای ...

من که ازش نمیگذرم خدا شاهده از وقتی با این تایپیک آشنا شدم اطلاعاتم خوب شد چقدر ما گناه داریم که دست یک مشت آدم بی وجدان و بی مسؤل (منظورم همه دکترا نیست ) افتادیم و چاره ای هم نداریم .خدا خودش به ما نظر کنه الهی آمین .

اره منم از مریضا  شنیدم  مجرده .... اون روز من بیرون اتاق عمل بودم دانایی  مریض و ول ...

سلام دوستان 

ایشالا که همه منتظران زودتر دامنشون سبز بشه

کاملا با حرف شما موافقم

اکثر پزشکان ناباروری

همین که بیمارشونباردار میشه 

دیکه بی خیال و بی توجه میشن به پروسه بارداری مریض

انکار تمرکزشون فقط رو بیمارهای نابارور هست 

خدا نکنه عزیز مهربونم ان شالله  خدا از زبانت بشنوه الهی آمین . الهی که شما هم این سری از لیست ا ...

قربونت برم مرسی از دعایی که در حقم کردی .. انشالله دیگ امیدم به خداست خدا زحمت هیچ کس رو بی جواب نزاره و اگه کسی رو در این راه قرار داد دست خالی برنگردونه خودش گفته اگه تلاش کنین بی جواب نمی‌مونه .. انشاالله همگیمون صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و الانی که ذوقش رو داریم بهمون بچه بده الهی آمین

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره منم از مریضا  شنیدم  مجرده .... اون روز من بیرون اتاق عمل بودم دانایی  مریض و ول ...

آره آخه اونا دیگه تمام فکر و ذکرشون رو دادن پیش ای وی اف ، ای وی اف هم اینقدر سخته و‌مشکلات داره که بارداری رو راحت میگیرن ،به نظر منم بعد بارداری با یه دکتر دیگه ادامه دادن بهتره ، آخه اینایی که ای وی اف میکنن مطبشون هم‌همیشه شلوغه مناسب باردارا نیست کلا 

میگم ۲۴۸ جان دانایی سر مریضارو کلاه میذاره ،تعمیرکار جارو برقی ام سر اون‌کلاه میذاره 😁 خیلی خنده دار بود مرسی که اینو ‌گفتی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من که ازش نمیگذرم خدا شاهده از وقتی با این تایپیک آشنا شدم اطلاعاتم خوب شد چقدر ما گناه داریم که دست ...

انشالله خدا کار هیچ‌کسی رو به دکترا نسپاره ،ما رو‌هم هرچه زودتر از دستشون نجات بده ، آخه وقتی دکتری که واقعا معروف شده و ‌اسم در کرده یه همچین کاری رو‌انجام بده بیشتر آدمو ناراحت میکنه مثلا ما اعتماد میکنیم و‌میریم پیششون ، منم همه چی رو از این سایت بخصوص از این تاپیک یاد گرفتم و‌هم اینکه از وقتی با اینجا آشنا شدم از تنهایی هم در اومدم قبلا خیلی تنها بودم ،دورو برم آدم‌ زیاده ولی در این زمینه اطلاعات ندارن هیچ‌کسی نمیتونه کمک کنه ،واقعا بچه های اینجا مثل اعضای خانواده هستن برای همدیگه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش