2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
روز ۱۱زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ که به زور مشخص بود،روز ۱۲ زدم یکم پررنگتر شده بود فردا هم میزنم بب ...

هانی جان مبارکه انشالله ب سلامتی۹ماه و سپری کنی زایمان کنی

من امروز روز شش انتقال جنینمه بی بی گذاشتم منفی بود حالم خیلی بده اشکم بند نمیاد برامنم دعاکن

ای جان عزیزم اره واقعا راست میگی انتقال دادم کوچولوهارو توکل بخدای بزرگ... حس خوبیه😍😍

ااای جاااانم. ان شاالله ۱۴ روز دیگه خوش خبر  بیای😍😍😍

برا نی نیای گلت آیه الکرسی میخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من از بچه های اینجا متوجه شدم راستش من خودمم این آزمایش رو ندادم و نگرانم چون هم آ یو آی ...

سلام بله امروز رفتم هم ژنتیک نوشت هم معرفی کرد به ایمنولوژی حالا برم ببینم خدا چی میخواد

سلام عزیزم من تازه وارد گروه شدم الان عکس امامزاده رو دیدم بفضم ترکید امروز روز ششم انتقالمه بی بی گ ...

سلام عزیزم خوبی؟ حیف آناجون نیست تابه عش روبیاره بزنیمت... اخه چرا بی بی چک زدی اونم اینقدر زود اصلا جوابش درست نیست. وایسا همون ازمایشت. چشم منم دعا میکنم قابل باشم حتما حتما مثبت بیای

سلام عزیزم من تازه وارد گروه شدم الان عکس امامزاده رو دیدم بفضم ترکید امروز روز ششم انتقالمه بی بی گ ...

سلام عزیز روز ششم انتقال عزیزم برا بی بی چک زود نیست همین الان کلی استرس دادی به خودت اول ازت میخواهم اروم باشی جانم خدا همراه دلت باشه

سلام عزیزم خوبی؟ حیف آناجون نیست تابه عش روبیاره بزنیمت... اخه چرا بی بی چک زدی اونم اینقدر زود اصلا ...

یادش بخیر

ماهیتابه انا جون🤣🤣

ولی ماها هر چی ماهیتابه خوردیم هنوز درست نشدیم 

مهربون جون مبارکه عزیزم نی نی هارو آوردی خونه🥰

عزیزم روز ۶ خییییلی زوده برا بی بی چک. از ته دلم دعا می کنم چند روز دیگه تو روز ازمایشت با بتای تپل و خوش خبر بیای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز آخر رفتم سونو آب دورش خیلی کم شده بود دیگه دکترمم گفت فردا بیا بیمارستان وگرنه خودم دلم میخواست ...

سلام شما ب سلامتی زایمان کردی؟

توروخدا الان شما پاک و بی گناه شدی برای من دلشکسته ام دعاکن امروز روز ششم انتقال جنینمه بی بی زدم منفی شد دنیاروسرم خراب شده ازصبح اشکم بندنمیاد همین ی جنین و داشتم سری دوممه اونسری هم منفی شدخیلی نامیدم

خواهرهای گلم من امروز زنگ زدم مرکز گفتم که پریود نشدم گفتن یه آزمایش بارداری بده اگه نبودی برو دوتا آمپول پروژسترون 50 بزن تا پریود بشی گفتم دیروز بی بی چک گذاشتم منفی بود گفتش پس امپول بزن بعدظهر که میخواستم لباس بپوشم برم دیدم پریود شدم😐اینم باهم بازی داره والا ولی خوشحالم شدم خیلی استرس داشتم 

ان شاالله ك بهترين ها سر راهته و بهترين جواب رو ميگيرى عزيزم من برات حتما دعا ميكنم اگه لايق باشم و ...

سلام میشه برا منم دعا کنید دومین انتقالمه و فقط همین ی جنین و داشتم امروز روز ششم انتقالمه بی بی زدم منفی شد دنیاروسرم خراب شده 

فرقی نمیکنه عزیزم، فقط هر روز یه ساعت مشخص بزن، من خودم شبا ساعت ۹:۳۰ میزنم. و اینکه اگر آسپرین هم د ...

آ اس آ دارم اونو ساعت 11 شب میخوردم ساعتشو عوض کنم چون انوکسا رو دیگه همون شب میزنم 

من از قبل انتقال ب اینور زیر دلم مثل درد و انقباضای قبل قاعدگی میگیره به نظرتون لازمه ب دکتر بگم؟ 

خدایا به امید تو....