2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
دوستای گلم من چند صفحه آخرو خوندم، پیام هاتون رو خوندم خواستم بگم به خودتون حق بدین اگر ناراحتین یا ...

قربونت برم ممنون چه حرف های قشنگی. خداخودش بهمون صبربده انشالله

عزیزم ببخشید من امروز ظهرانتقال دادم برای دستشویی شماره2چیکارکنم؟ میشه زور زد؟؟؟ کلافه ام😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ممنون چه حرف های قشنگی. خداخودش بهمون صبربده انشالله عزیزم ببخشید من امروز ظهرانتقال داد ...

اره بابا من روزه دوم انتقال سوار ماشین شدم پنج شیش ساعت تو ماشین با خانوادم اومدم شهرستان خونشون پله داره اونو بالا اومدم زورم زدم 🤣🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون عزیزدلممم, میگم شرمنده ها توی دستشویی زور بزنم مشکل نکنه😑😑😑؟؟؟خودبخودنمیادکه..  دعاکن ...

فقط تا میتونی میوه بخور انجیر خشک خیلی خوبه 

نمیدونم توکل بخدا اخه اونسری هم درد پریودی داشتم منفی شدم دست خودم نیست نگرانم

استرس نداشته باش درد پریودی ک خوبه خونه نمون تنهایی خودتو مشغول کن ک روزا بگذره

بچها دلیل خاصی داره ک قرص استرادیول رو باید سر ی ساعت خاص بخوریم؟

من پرسیدم میگفت هر تعدادی گفتن تو روز بخور سر تایمش مهم نیس

سلام خواهر من امشب اخرین امپول اچ سی جیمو زدم۵۰۰۰کامل به نظرت شما متخصص بیبی چکی کی ببیبی چک بزنم نش ...

تا اینجا فک کنم خیلی طاقت اوردی نزدی 🤣

دوستای گلم من چند صفحه آخرو خوندم، پیام هاتون رو خوندم خواستم بگم به خودتون حق بدین اگر ناراحتین یا ...

چقدر خوب گفتی واقعاً بجا و درست بود خدا تو راهیتو برات حفظ کنه عزیزم و سالم و سلامت بغلش کنی 💓❤️

خدایا به امید تو....

مرسی عزیزم با پیام قشنگت هم حالمو خوب کرد هم بفض کردم واقعا هیشکی حالمونو نمیتونه بفهمه جز خودمون

ازخدا میخوام نی نی نازتو زیر سایه امام زمان و بابا مامان گلش حفظ کنه.الهی ک همه ب حاجت دلمون برسیم

من پرسیدم میگفت هر تعدادی گفتن تو روز بخور سر تایمش مهم نیس

منم دکترم گف ۳ تا رو میتونی باهمم بخوری‌

ولی بچها اینجا سر ساعت میخورن. منم سر ساعت میخورم.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون