2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
روز آخر رفتم سونو آب دورش خیلی کم شده بود دیگه دکترمم گفت فردا بیا بیمارستان وگرنه خودم دلم میخواست ...

خداروشکر که بهتره، ایشالا این یه ذره هم زودی تموم میشه خیالت راحت میشه❤️❤️

خداروشکر که صحیح و سالم یه دنیا اومد و الان بغلته، دیگه بقیه اش مهم نیست. مهم الانه که همه چی خوبه. ایشالا به سلامتی زیر سایه تون بزرگ شه، خوشبختی شو ببینین😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گرفتگی کمر و دردهای خفیف پریودی همه از عوارض پروژسترون هست، ربطی به مثبت یا منفی بودن نداره

نمیدونم توکل بخدا

اخه اونسری هم درد پریودی داشتم منفی شدم دست خودم نیست نگرانم

دوستای گلم من چند صفحه آخرو خوندم، پیام هاتون رو خوندم خواستم بگم به خودتون حق بدین اگر ناراحتین یا فشار روحی حس میکنین، یا بچه بقیه رو میبینین دلتون میخواد و ...

به خدا این راه خیلی خیلی سخته، مخصوصا برای ما خانم ها! فشارش واقعا زیاده، بعدم اون حجم از هورمون و ... واقعا آدم رو بهم میریزه

ما هم آدمیم یه ظرفیتی داریم، حق بدین اگر احساس افسردگی میکنین یا گریه تون میگیره، تا کجا آدم میتونه بلاتکلیفی و شکست رو هی تجربه کنه و هیچیش نشه. ما همه با امید اومدیم تو این راه، خوب هر بار امیدمون نا امید میشه بهم میریزیم، حقم داریم

من خودم هیچ وقت حال بار اولم رو که با ۹ تا فولیکول بالغ پانکچر کردم، بعد بیهوشی بهم گفتن یه تخمک هم نداشتی یادم نمیره🥺 واقعا احساس میکنم هیچ وقت اونقدر حالم بد و تلخ نبود. قشنگ تا چند ساعت کاملا شوکه بودم. فکر میکردم اشکال نداره حالا دیگه طبیعی نشد با ivf بچه دار میشم. بعد یهو اون موقع احساس کردم این راه هم جلوم بسته شده....

واقعا فقط ماها میفهمیم این راه چه سختی هایی داره، بقیه فکر میکنن دو تا آمپول و یه عمل ساده اس، نمیدونن چقدر پشتش دوییدن و نا امید شدن و پاشدن دوباره و .... هست.

خلاصه که به دل خودتون حق بدین و به این قوی بودن تون و اومدن تو راه افتخار کنین. هر جای راه هستین تا همینجاش هم کلی کار بزرگی کردین❤️❤️❤️

دوستای گلم من چند صفحه آخرو خوندم، پیام هاتون رو خوندم خواستم بگم به خودتون حق بدین اگر ناراحتین یا ...

عزیزمممم، ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و فرشته نازنینت رو صحیح و سلامت در آغوش بگیری و زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش عمر طولانی همراه با عزت و سلامتی و خوشبختی و عاقبت بخیری داشته باشه.⁦❤️⁩🌹

التماس دعا مامان خانم مهربون 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیزم من از اواخر سال ۹۸ اقدام به بارداری کردم ولی چند ماه که گذشت و خبری نشد نگرانی من ...

سلام عزیزم، به سلااامتی و مبارکی ان شاالله 🙏🌹

مشکل کیفیت تخمک و اسپرم توی همون هفته های اولیه بارداری باعث سقط میشه، ان شاالله که دیگه خطر رفع شده و تا آخر بارداری خوب و سلامت پیش میره برات عزیزم. 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مبارک باشه عزیزم ان شاالله بسلامتی چند روز دیگه میای خبر بارداریتو میدی 

ممنون عزیزدلممم, میگم شرمنده ها توی دستشویی زور بزنم مشکل نکنه😑😑😑؟؟؟خودبخودنمیادکه.. 

دعاکن خدا گل دخترتونگه داره برات

به سلامتی گلم انشالله محکم میچسبن به شکمت و مامان دو تا نی نی ناز میشی 

قربونت برم انشالله بادعاهای شمامهربونها... 

من عزای دستشویی2 گرفتم اخه چیکارکنم؟ زوربزنم؟؟ نزنم که نمیاد😅😕😕😓