2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست
نگران نباش بسپار ب خدا توکل کن داروهاتم ادامه بدهمن هنوز خودم ب خاطر امپول از بی بی چک مطمئن نیستم&n ...

باشه عزیزم 

نه انشاالله درسته دلتو قرص بگیر

برای آمپول اینقد رنگ نمیگیره گلم.

انشاالله با بتای تپل میای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخى الهى هرچى زودتر سلامتيشو بدست بياره واقعا استرس بده و قابل كنترل نيست زياد، مگر ك آدم سرگرمى دا ...

منم تجربه مشابه داشتم منتها با دوستای صمیمیم که از دوران دبستان باهم بودیم

همیشه از هم خبر داشتیم و مرتب همو میدیدیم حتی تا بعد ازدواجمون هم باز هم باهم رابطه ی خیلی خوبی داشتیم ک اونا بچه دار شدن و من نه و تمام صحبت گروه شد درباره مشکلات روزمره شون با بچه ها من عاشق بچه هاشونم ولی چون تجربه ایی ندارم ناخداگاه حرفی برا گفتن نداشتم وکم کم ب مرور رابطه م باهاشون خیییییلیییییییی کمرنگ شد... 

خدایا به امید تو....
سلام عزیزم می دونم بخاطر حسادت نیست و از نظر روحی تحت فشار بودی  کار درستی انجام دادی ر ...

سلام عزيزم

نميدونم چرا با ديدن پيامتون بغض كردم

ان شاالله ك نفستون حق باشه

و با اون بزرگى اى ك دارين ميكنن و براى همه بچه ها ال ياسين ميخونين همه ش ب خودتون برگرده و ب زودى خدا معجزه شو نصيب شما كنه و طبيعى باردار بشين❤️❤️❤️🌹🌹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم تجربه مشابه داشتم منتها با دوستای صمیمیم که از دوران دبستان باهم بودیم همیشه از هم خبر داشتیم و ...

دقيقا منم بچه هاشونو خيلى دوست داشتم

و حتى با اينكه توى ى شهر نبوديم از شهرهاى مختلف بوديم اگر مسير سفر ب شهرشون ميخورد خونه شون هم رفته بودم و يا اونا  هم اومدن خونه م

اما واقعا ديگه نتونستم تاب بيارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ان شاالله اينبار دست خدا همراهته و رهات نميكنه تا اخر باردارى و بسلامتى نى نى هاتو بغل بگيرى و تا١٢٠سالگى باشن عصاى دستت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

توت فرنگی خیلی خوبه..ولی توت سیاه سفید به خصوص سفید مطالب ضد و نقیض تو اینترنت زیاد ازش دیدم..مثلا ی ...

عه من تازه التماس همه میکنم بم توت بدید 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
باشه عزیزم  نه انشاالله درسته دلتو قرص بگیر برای آمپول اینقد رنگ نمیگیره گلم. انشاالله با بت ...

مرسی عزیزم ان شاالله ک خدا تو ناامیدی یه نوری ب دلت بتابه چشم و  دلت روشن شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آ اس آ دارم اونو ساعت 11 شب میخوردم ساعتشو عوض کنم چون انوکسا رو دیگه همون شب میزنم  من از قبل ...

ممکنه بخاطر پروژسترون باشه چون منم داشتم ولی بازم به دکترت بگو خیالت راحت بشه عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم فدات بشم که بهم امید میدی بیبی چک ویت ساین چیه؟همونو زدم.خیلی داغون شدم الهی خدا خودش ...

آره قبلا استفاده کردم ویتاساین، نسبت به مدیکور دیرتر نشون میده ولی من اونی که هفته هفت کمرنگ نشون داد هم مدیکور بود! یعنی تا این حد غیر قابل اعتمادند.

توکل بر خدا عزیزم، ان شاالله که بهترینها برای شما و همه بچه ها رقم بخوره🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم