2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
بگير بخواب تخت من ٢٢ خرداد من هروز امپول انوكسا و پروژترون دارم قرص دوفاستون و شيافم هر١٢ساعت اس ...

عزیزم شما بودی گفتی حساسیت به پروژسترون داشتید؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما بودی گفتی حساسیت به پروژسترون داشتید؟

نه عزيزم من نبودم

شكر خدا ك فعلا اوكى هست براى من

فقط جاش دردناك ميشه ك كيسه ابگرم ميذارم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزيزم من نبودم شكر خدا ك فعلا اوكى هست براى من فقط جاش دردناك ميشه ك كيسه ابگرم ميذارم

مرسی گلم خدا رو شکر. آروم تزریق بشه و چند ساعت بعد تزریق کیسه آبگرم بذاری عالیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
روز ۱۱زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ که به زور مشخص بود،روز ۱۲ زدم یکم پررنگتر شده بود فردا هم میزنم بب ...

مبارکه عزیزم .‌اتفاقا امروز خواستم بپرسم . انشالله که شما و همه منتطرها مثبتین

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه عزیزم اشکالی ندارد بخور، اتفاقا ویتامین ث باعث روشن شدن پوست و موی جنین میشه. کلا هرچیزی در حد ا ...

گلم هندونه چی اونم میشه خورد چون هوا خیلی گرمه همش دلم هندونه میخواد

خدایا به امید تو....
سلام دوستای گلم الان امامزاده هستم برادر امام رضان, بخدا اشک چشم دعاگوی همتون هستم, منم التماس دعا د ...

سلام عزیزم من تازه وارد گروه شدم الان عکس امامزاده رو دیدم بفضم ترکید امروز روز ششم انتقالمه بی بی گذاشتم منفی بود ازصبح دارم گریه میکنم خیلی ناامید

همین ی جنین و داشتم نمیدونم باید چیکارکنم دلم خیلی گرفته توروخدا برام دعاکنید