2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
عزیزم امروز میشه روز یازدهم، هنوز سه روز مونده تا آرمایشت، بله ممکنه حتی هاله هم نیفته بی بی چک احتم ...

سلام عزیزم

فدات بشم که بهم امید میدی

بیبی چک ویت ساین چیه؟همونو زدم.خیلی داغون شدم

الهی خدا خودش بهم کمک کنه

به همه مون الهی بی‌بی منفی برای هیچکدام از دوستام تکرار نشه که آدم داغون میشه

انشاالله عزیزم فعلا داروها ادامه میدم به امید پروردگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که انتقال جنین دادید، تکرر ادار دارید؟ یا اینکه نتونید خودتون رو نگه دارید 

من اصلا نمیتونم خودم رو نگه دارم بلافاصله باید برم سرویس بهداشتی 

من اصلا دنبال علائم نیستم ولی این چیزا ذهنمو درگیر کرده 

دور نافم سوزش داره میسوزه 

کسی این حالات رو داشته یا من استثنایی هستم 😄😄😄

دوستانی که انتقال جنین دادید، تکرر ادار دارید؟ یا اینکه نتونید خودتون رو نگه دارید  من اصلا نم ...

عزیزم اینها همه خیلی نشانه های خوبیه، ولی چون روز هفت انتقالی یه ذره برای علائم زوده، من تو بعضی از ساعت روز اینجوری میشم، احساس میکنم مثانه ام توان نگهداری نداره

باور میکنی یکی از بچه های خیلی قدیم یه بار اومد اینجا، گفت دور از جون هممون ام اس گرفته، چقدر نصیحت ...

وای عزیزم امیدوارم که سلامتیشو بدست بیاره ای کاااااش که میتونستیم کنترل داشته باشیم روی خودمون و علاوه بر این همه سختی ما هم خودمونو زجرکش نکنیم

خدایا به امید تو....
وای عزیزم امیدوارم که سلامتیشو بدست بیاره ای کاااااش که میتونستیم کنترل داشته باشیم روی خودمون و علا ...

کاش میتونستیم 🥺ان شالله زودتر این روزهای سخت زندگیمون تموم میشه، بعدش همش شادی باشه و شادی و شادی

منم مدام عطسه میکنم، ماهی یکبار هم عطسه نمیکردم از روز اتتقال تا الان روزی شش هفتا عطسه میکنم انشاال ...

الهى آمين😍😍😍🥰🥰

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
باور میکنی یکی از بچه های خیلی قدیم یه بار اومد اینجا، گفت دور از جون هممون ام اس گرفته، چقدر نصیحت ...

آخى الهى هرچى زودتر سلامتيشو بدست بياره

واقعا استرس بده و قابل كنترل نيست زياد، مگر ك آدم سرگرمى داشته باشه ك ب بچه فكر نكنه

ن امثال من ك نه خانواده خودم پيشمه ن خانواده شوهرم و مدام تو خونه هستم و در و ديوار منو ميخوره، مگه آدم چقدر ميتونه بيرون بره حالا يا با ماشين يا خودش دور بزنه و سرگرم بشه

منم سال٩٦ توى ى تاپيك ى اكيپ بوديم براى باردارى و ديگه جورى شد ك واتسپ زديم و همه جمع شديم تو واتسپ

شكرخدا همه اونا باردار شدن و الان حتى يا بچه دوم هم اومده يا دومى هم باردارن ولى من سر همون يكى موندم

خب اينو چطور ميشه استرس و ناراحتيشو كنترل كرد؟ جز اينكه از جمعشون خارج شد ك جلو چشمت نباشن ك من مجبورن اينكارو كردم،ن بخاطر حسادت🥺🥺 

فقط بخاطر اينكه روحم داشت داغون ميشد چون اونا فقط حرف بچه ميزدن و من هيچى از احساسشون نميفهميدم😞😞😞

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستانی که انتقال جنین دادید، تکرر ادار دارید؟ یا اینکه نتونید خودتون رو نگه دارید  من اصلا نم ...

من از ديروز ك انتقال دادم ى سره تو سرويسم😂😂

بخاطر داروها هم هست عزيزم

سعى كن زياد ب علائم توجه نكنى

ان شاالله ٨-٩ روز ديگه خدا سوپرايزت كنه😍😍😍

سلام ، خانم ها کسی پیش سهیلا عارفی بیمارستان بهمن ivf کرده؟ تو رو خدا فقط پیام های تگ شدتون رو جواب ...

سلام من دیروز اونجا بودم ، چون تعریف دکنر عارفیو شنیده بودم از یکی از مریضا پرسیدم گفتن رفته !! بازم دقیق نمیدونم 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
چقدر از بچه های دو سال پیش هنوز هستیم که مامان نشدیم🥺🥺🥺 خدایا شکرت ولی کی نوبت ماها میشه پس

منم از ۹۵ بالا سر این تایپیکم😢😢😢

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من از ديروز ك انتقال دادم ى سره تو سرويسم😂😂 بخاطر داروها هم هست عزيزم سعى كن زياد ب علائم توجه ن ...

به سلامتی گلم 

دنبال علائم نیستم این حالات برام عجیبه اینکه اصلا نمیتونم خودم رو نگه دارم هر کی تو سرویس من قبلش هشدار میدم نرید 😁😁

آخى الهى هرچى زودتر سلامتيشو بدست بياره واقعا استرس بده و قابل كنترل نيست زياد، مگر ك آدم سرگرمى دا ...

سلام عزیزم

می دونم بخاطر حسادت نیست و از نظر روحی تحت فشار بودی 

کار درستی انجام دادی روح و روانت به آرامش نیاز داره 

مطمئنم یه روزی به همین زودی ها دل تو هم شاد میشه 

خدا بزرگتر از اونه که وقتی بهش امید داری شما رو دست خالی برگردونه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست