2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروها انتقالت چیا بود؟ کی شروع کردی زدن پروژسترون؟ من دوره پریودم ۲۴ روزش  انتقالم دیر بشه پ ...

داروهام کیوتن استرادیول ویتامین ای فولیک اسید پروژسترون هم از پنج روز قبل از انتقال شروع کردم روزه انقال هم زدم بعدش شد سه روز یه بار 

نه تا وقتی که پروژسترون مصرف میکنی پریود نمیشی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم،من بار اول بعد از ۷ماه اقدام باردار شدم،شوهرم یه خورده ضعیف بود با دارو رفع شد ،خودمم کم ...

بسلامتی کجا انجام دادید و اسم دکترتون چیه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله لیستی که گذاشته بودی رو‌منم دیدم‌ امگا و‌ویتامین دی بود ولی راستش دیگه ژل رویالشم نمیتونم بخورم ...

بله دقیقا منم بی اعتماد شدم بهشون حالا امروز دوتا شرکت دیگه رو هم گفتن که محصولاتشون بی کیفیت بوده 🤦‍♀️🤦‍♀️نه میدونم ژل رویال چی خوبه خودمم باید بگیرم بخورم تابحال استفاده نکردم  ..من از داروخانه که پرسیدم میگفتن هیچ کدوم از امگاها جیوه نداره 😐 من امگاه گیاهی باریج رو گرفتم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ای جان عزیزم اره واقعا راست میگی انتقال دادم کوچولوهارو توکل بخدای بزرگ... حس خوبیه😍😍

عزیزم چنتا انتقال داد چند روزه بودن ان شاالله که محکم بچسبن ب رحمت 

کلا میوه زیاد بخور میوه ها همشون خوبن من این چند وقته بیشتر توت فرنگی زیاد خوردم چون دیدم برا لانه گ ...

اره شب قبل از انتقال و صبحش پاچه و سيرابى خوردم

قلم گوساله هم گرفتم پختم فريز كردم تو سوپ و غذا ميريزم

انجيرهم ك گذاشتم خيس بدم

مرسى جونم💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
همه چی بخور ولی در حد اعتدال....من خودم همه چی می خورم تنها چیزی که تو بارداریم خودمو کنترل کردم و ب ...

ان شاالله عزيز دردونه تون بسلامتى بياد بغلتون❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوتا عزیزم 5روزه توکل بخدای بزرگ... من که فقط ازخودش وامامان خواستم برای هممون

مبارك باشههههه😍😍😍

بشن چشم و چراغ خونه تون هردوتا

بياى از شيطونياشون و شب زنده دارى هات حرف بزنى💚💚💚💚😅😅

عزيزم شما انتقال ندادين درسته؟ چرا قبل سيكل انوكسا دارين؟

انتقال ندادم عزیزم

روزی ۴ تا استرادیول میخورم گفت که هر روز انوکسا بزنم چهار روز دارم می زنم همش کبود شده😐

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دوتا عزیزم 5روزه توکل بخدای بزرگ... من که فقط ازخودش وامامان خواستم برای هممون

ان شاالله ک دوتا نی نی ناز بشن برات الهی آمین😍😍

انتقال ندادم عزیزم روزی ۴ تا استرادیول میخورم گفت که هر روز انوکسا بزنم چهار روز دارم می زنم همش کب ...

قبلا انتقال منفى داشتين؟

چون ب نظرم همه بعد از انتقال انوكسا داشتن يا شايد من اشتباه ميكنم