2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
وای سارا جان واقعا؟؟ خدا عمرت بده گفتی.... داشتم میمردم از استرس  خداروشکر هنوز تماس نگرفتن .& ...

اره عزیزم استرس نداشته باش ان شاالله به موقع زایمان کنی

ببلاک بده عزیزم من نان دادم اول سنگین بود بچه هر چی میخورد بالا میاورد نصفه شبی زنگ زدم شوهرم ببلاک خرید اورد دکتر نوزادان هم گفت برای بچه کوچیک ببلاک بهتره سبکه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام پروانه جون خوبی؟دوستم که انتقال داده بود منفی شد میخواد این سری بره واسه انتقال لطفا هردارویی م ...

سام خواهر دکترا خیلی بی خیالن بگو میتونه به دکترش بگه پرندزولونو بهش بده خراش بده ال ارژنین خونرسانیکمک میکنه بخوره پیاده رویم داشته  باشه هپارین یا انوکسا رو هم بهش بگه والله من هر سری کلی دارو خودم خوردم ویتامین ای دی سی ایناروهم بخوره یک روز در میون بجز دی اون هفته ای قبل انتقالم یه دونه نوروبیون بزنه من ۵روز مونده به انتقالام میزنم با تجویز خودم بادکش گرمم خوبه تو خونه خودش انجام بده هفته ای سه بار اولو اخرم باید خدا بخواد انشالله نتیجه بگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان شما داروهاتون چی بود؟

من کوهی از داروم دکتر بهم استرادیول ۴تا  متفورمین روزی دوتا پروپرناتول یکی ااس اکوالیفول هپارین دوتازینک سلنیوم خودمم پرندزولون الارژنین سه تا ویتامین ای دی سی رویال ژل روزژ یکی فرتیل اید تیروییدم میخورم قبل انتقالم ۶روز بهم روزی دوتا داکسی ساکلین داد اونو تموم کردم شکر خدا 

سام خواهر دکترا خیلی بی خیالن بگو میتونه به دکترش بگه پرندزولونو بهش بده خراش بده ال ارژنین خونرسانی ...

ممنون عزیزم انشالله مثبت بشی دوتا انتقال دادی؟

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سام خواهر دکترا خیلی بی خیالن بگو میتونه به دکترش بگه پرندزولونو بهش بده خراش بده ال ارژنین خونرسانی ...

بعد خیلی جالبه دکترش جنیناشو بسته سه تایی کرده این سری که ازفریز دراورده دوتاشو انتقال داده یکیشو انداخته دور کارشون قانونیه؟؟؟

شاید همون یدونه شانس گرفته شدن داشته باشه واقعا بی وجدانن

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم باتودلی نازت دعاکن جنینها رشدکنن وبلاست شن ریسک کردم.  نه والله دریغ ازیک گرم لاغر ...

ان شالله که با جواب بارداری میای خیلی خوبه استرس رو کنترل کردی هم خودت راحتتری هم نی نی

خدایا شکرت

سلام عزیزان شرمنده یه سوال داشتم 

همسرم یکشنبه شب تخلیه داشته 

فردا چهارشنبه صبح می‌تونه آزمایش بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم دی رو میخوردم باز خوبه ازمایش دادم دی خوب بود 

شوره جان خوبی گلم میشه اگه جوابمو می‌دونی بگی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بسلامتی . عزیزم شما کی پانکچر شدی ؟  قبل انتقال تعیین جنسیتشون کردی یا بلافاصله بعد از پانکچر ...

ممنون عزیزم من بهمن ماه پانکجر کردم ،فریز کردن تا یک روز قبل از انتقال تعیین جنسیت کردن،۹تاشو تعیین جنسیت کردن آزمایشگاه ۵میلیون و۱۰۰هزار گرفت بیمارستان هم ۶میلیون برای انتقال 

ممنون عزیزم من بهمن ماه پانکجر کردم ،فریز کردن تا یک روز قبل از انتقال تعیین جنسیت کردن،۹تاشو تعیین ...

خب بسلامتی . انشاالله که با خبر خوش میای 

چند تا دختر چندتا پسر شد ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست .