2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
ای جان عزیزم واقعامشتاق دیدار, میگم قسمت خدارو, انگارامشب اینجا مراسم دارند. برای هممون دعا میکنم از ...

قربووونت برم ممنونم عزیزم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم☺مثبتیای عزیزم تبریک به همتون💚و اونایی ک منتظرن تا روزِ۱۴ انتقالشون، انشالله ک همتون باهم مثبتِ خوشگل بشین 🥰اول ی معذرت بخاطر پستم ممکنه طولانی بشه وممنون از وقتی ک میذارین و شرایطمو میخونین🙏من بعد دوسال اقدامِ بدون دارو ،همون ماهی ک عکس رنگی تو مرکز ابن سینا انداختم، باردار شدم،ولی تا ۶ هفته بیشتر نموند!!آزمایش اسپرم همسرم هم دکتر گفته بود ک عالیه،۶ ماه بعدش ۵ دوره لتروزل و کلومیفن و hmg زدم ک هر بار ۶_۷تا تخمک خوب داشتم وبازم باردار نشدم، بعد سراغ طب سنتی رفتم و اصلاح سبک کردم ۵ ماه طول کشید ولی دیدم زمانبره رهاش کردم تا همین عیدامسال ،اینم بگم قبلش وزنمم ی دوره کم کرده بودم!! خلاصع کل ناباروری من شده ۴ سال و خرده، ولی امسال تصمیم گرفتیم برم ای وی اف! دیروز ابن سینا وقت گرفتم و رفتم فوق العاده شلوغ شده و مرکزو بزرگتر کردن 😑،به اسم دکتر محمدزاده بهم نوبت دادن،ولی بعدش دیدم تو برگه ازمایش مهر ی دکتر دیگ خورده 😑اگه همونجا متوجه میشدم میگفتم بهشون !اصن از این حرکتشون خوشم نیومد! من ابن سینا رو برای کسی پیشنهاد نمیدم واماری ک خودم گرفتم منفی زیاد داشته ! بخاطر همین ب پیشنهاد یه آشنا امروز رفتم بیمارستان بهمن پیش دکتر فروتن😍 ۵ ساعت معطلی داشت تا نوبتم بشه،ولی چ دکتر مااااهی ،فوق العاده خونسرد و مهربون انقد باهاش احساس راحتی کردم و بهم دلگرمی داد ک حد نداره ☺از مریضاشم کلی سوال کردم هم راضی بودن هم امار مثبتیش بالا بود !خلاصه سونوم کردروز ۱۲ سیکلمم، گف رحمت عالیه تخمکات عالیه ،دوتا تخمک داشتم که یکیشو گف ۱۸ اون یکیو نفهمیدم،وگف همه شرایطت خوبه،چرا ای وی اف،من مریضامو سریع نمیفرستم واس سیکل مگر اینکه خیلی خسته شده باشن،ومنم گفتم خسته شدم 🥴 ولی تخمکامو ک دید دو تا hcg برام نوشت گف ک اینماه اقدام کن انشالله باردار میشی ولی اگر پریود شدی هماهنگ کن ک بیای واس شروع سیکل !! بازم معذرت یکم طولانی شد،خواستم ک اشنا بشین با خودم و شرایطم چون این تاپیک خیلی کمکم میکنه هم از نظر روحی و ارامش و هم اطلاعات خوبی ک اینجا بهم میدین🧡ی لطفی کنین ک برای همه ی منتظرا اونایی ک خیلییییی سختی کشیدن و سختی من پیششون هیچه و بعدش واس من هم دعا کنین🤲من دوس دارم طبیعی باردار بشم ته دلم ب ای وی اف راضی نیس😞 امیدوارم ک چراغ دلتون همیشه روشن باش عزیزای دل 💚

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
انشاالله ۸ماه بسلامتی طی میکنی الهی شکر که الان دیدی الهی این حس برای همگیمون تکرار شه

مرسی عزیزم ان شاالله همیگیمون بیایم راجب زایمانمون حرف بزنیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها یعنی راسته 🥺🥺😅زیره یه ثانیه شد تاثیر امپول نیس ؟باور کنم 

مبارک باشه عزیزم. دیدی ساعتای رند بهت پیام می دادن..فرشته ها برات یه نی نی اوردن😍😄

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
خانما ال دی حجم‌پریودی رو کم میکنه ؟ برای من کم‌بود کمتر شده انگار 😳

اره عزیزم. من این دفعه ک ال دی داشتم قبلش ، کلا ی نصف روز خونریزی داشتم مابقی لک بینی بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم☺مثبتیای عزیزم تبریک به همتون💚و اونایی ک منتظرن تا روزِ۱۴ انتقالشون، انشالله ک همتون ...

خب عزیزم تخمکات عالی هستن .حتما طبیعی حامله میشی

نگفتی شوهرت هم مشگل داره؟

حیفه ای وی اف بشی

😉