2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
بچه ها یعنی راسته 🥺🥺😅زیره یه ثانیه شد تاثیر امپول نیس ؟باور کنم 

خداروشکر عزیزم مبارک باشه مادرشدنتون. استارتش شما زدید انشاءالله اونیکی دخترا هم عکس بی بی چک مثبتشون یکی یکی بزارن ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها یعنی راسته 🥺🥺😅زیره یه ثانیه شد تاثیر امپول نیس ؟باور کنم 

مبارک باشه عزیزم 😍ان شاء الله همه مراحل بارداری رو به هوشی سپری کنی و سالم و سلامت بغلش کنی

خدایا به امید تو....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به جای من خالی😍😍 سلام منم برسون بگو دلتنگم

چشم عزیزم لایق باشم بااشک واسه همتون دعا میکنم. 

چه ماها که منتظریم وچه دوستای نازی که منتظر تولد فرزند قشنگشون وچه اونهایی که بدنیا اوردن برای سعادت وعاقبت بخیری 

مرسی جانیمسان قاداسین .. انشالله به امید خدا هر چی صلاح برامون همون شه و هممون دست پر بشیم ..خیلی لط ...

قربانت, اره واقعا درسته انشالله خدا ازصلاح ومصلحتش شادکنه. 

چشم عزیزم بزرگواری قابل باشم نائب الزیاره همتونم. 

انشاالله.اره برو عزیزم انشاالله هر دوتاشون گرفتن ی دختر و پسر ناز خدا بهت میده

ان شاالله اصلا باورم نمیشه تاحالا بی بی چک مثبت ندیدم 

ان شاالله ک سما هم ب زودی شادمون کنی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
یعنی ترشح نداشتی دیگه؟ معده ت اذیت نیست که مزه دهنت فرق کنه؟ ببخشید حالا باید هی جواب سوالهای مزخر ...

نه زیاد  معدم ک چرا ترش میکنم دو روزه میسوزه 

بله همه کارا تو مطبه فقط پانکچر و انتقال تو حهاد تا فروردین ۱۳۰ بود اخرین بار من‌نتیجه سونو بردم ویز ...

من اگه برم بخوام سونو‌ نشم‌ چون‌فقط یه سوال دارم‌که بپرسم اون وقت پول سونو‌رو‌هم‌میگیرن به نظرت ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شاالله اصلا باورم نمیشه تاحالا بی بی چک مثبت ندیدم  ان شاالله ک سما هم ب زودی شادمون کنی

خیلی مبارکت باشه

حس و حالت وصف نشدنیه

الهی به زودی قسمت همه دوستان بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خداروشکر عزیزم مبارک باشه مادرشدنتون. استارتش شما زدید انشاءالله اونیکی دخترا هم عکس بی بی چک مثبتشو ...

مرسی عزیزم ان شاالله همه ی بچه ها با خبرای مثبت بیان

آره عزیزم ..چقدر خوب که دوست داشتین منم دانشگاهم تبریز بود خیلی روزهای خوبی اونجا داشتم ..آره واقعا ...

❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱