2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز بعد از ال دی پریود میشید ، من امروز سه روزه قطع کردم پریود نشدم 

من تقریبا روز چهارم بعد از ال دی پریود شدم ..احتمالا فردا یا پس فردا میشی عزیزم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزدلمی مهربون جونم یادمه عزیزم الهی به حق ۶ ماهه کربلا ۹ ماه دیگه من بهت تبریک بگم قدم نی نی نازت ...

ماشالا جون سلام خداروشکر بسلامتی زایمان کردی گل پسری خوبه؟ وزنش خوب بود یادمه نگران وزنش بودی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام دوستان عزیزم...امروز پیش ماما بودم گفت می تونی انوکسا رو بالای نافم بزنی..من تا الان سمت راست و چپ میزدم امتحان نکردم بالای ناف..شماها تا حالا بالای ناف زدین؟ چقدر فاصله باید بدم ؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ممنونم عزيزم ان شالله كه شماهم مثبت ميشي به اميد خدااا بعد انتقال تونستي تا جايي كه ميذارن بخاب بر ...

برای ما رو که اصلا نگذاشتن بخوابیم بعدش، گفتن بشینید رو صندلی، بعد ۴۵ دقیقه که بردنمون تو بخش یک‌ربع خوابیدیم، 

عزیزدلمی مهربون جونم یادمه عزیزم الهی به حق ۶ ماهه کربلا ۹ ماه دیگه من بهت تبریک بگم قدم نی نی نازت ...

ماشالله جون قدم نو رسیده مبارک باشه..😍😍😍😍با قلب مهربونت برا منم دعا کن دخترمو سالم دنیا بیارم.🤲

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
من😍 شوهرم تحرک اسپرمش صفر بود مورفولوژیش یک درصد

ای جان عزیزم برا در مان و تقویت چیکار کردین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ماشاءالله جون قدم نو رسیده مبارک انشاءالله زیر سایه امام زمان واهل بیت بزرگ بشه.موقع شیردادن برای منم دعاکن عزیزم با کلی سختی دارم میام تهران دعاکن منم مامان بشم تا خستگی این همه سال ها سختی از تنم دراد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
معجزه جون شما چند روز بعد از انتقال جنین میرین سونو قلب

سلام عزيزم سري پيش حدود٤٠ روز بعد انتقال كه سونو شكمي شدم دوم انتقال داده بوديم ٨ خرداد رفتم سونو قلب

ولي اينسري گفت بعد ٣٥ روز ميشه چهارشنبه بعد