2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
واقعا پیر میشیم😂

بعله پيرشدن اساسي بعد دنياا اومدنه من انقد تو بارداري تحت فشار بودم ميگفتم فقط بچمو سالم بدن بغلم اين ٩ ماه مزخرف تموم بشه من ديگه عارووومم

ولي بعد زايمان با كوليك و رفلاكس و الرژي و حساسيت من بخاطر اي وي افي كه بودم نگرانش بودم قشنگ بيست كيلو كم كردم در عرض يك ماه و نيم🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت بشم کاش خدا از دهنت بشنوه دل سوختم یکم اروم بشه تو این راه خیلی اذیت شدم 

حتمااااا بخدااا گاهي بچها مثبت شدن افت بتاا داشتن يا قلب تشكيل نشده يا مشكلات ديگه شايد خدا ميخاسته كمتر اذيت بشي همين اول كار منفي شده ان شالله اينسري يباره دوقلوووو ميشه كلا راحت ميشين به اميد خدا

نه خواهر بار سومم دومین انتقالم گرفت ولی رشدش متوف شد انشالله همه ی منتظرها امسال از انتظار در بیان

الهی امین از خدا میخوام که این دفعه دلت شاد بشه عزیزم ایشالا که مثبت میشی 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

حتمااااا بخدااا گاهي بچها مثبت شدن افت بتاا داشتن يا قلب تشكيل نشده يا مشكلات ديگه شايد خدا ميخاسته ...

والا ناگفته نماند من سقط داشتم تشکیل نشدن قلب و سقط با دارو رو هم تجربه کردم الان ۴ سال که دیگه باردار نمیشم دکتر گفت ای وی اف که اونم نشد فقط از کسایی که مثبت شدن میخوام از ته دل برام دعا کنن که دل منم شاد بشه مرسی عزیزدلم که اینقدر بهم انرژی مثبت میدین الهی امین از خدا میخوام دعات رو برام براورده کنه و دلت همیشه شاد باشه 

سلام دوستان گلم، اول از همه ممنونم ازتون بابت دعاهای قشنگتون. به دعای خیر شما خدا رو شکر قلبش تشکیل ...

سلام هانيل عزیز خداروشکر 😍😍😍 به سلامتی انشاالله انشالله تا آخر به سلامتی این دوران را طی کنی 🤲🤲🤲

💚💚💚💚 بچه ها اينجا كيا با انتقال اول مثبت شدند؟؟ مشكلشون از طرف كى بود كه وارد سيكل   ...

من.انتقال اولم مثبت شد شکر خدا.مشکل ازهمسرم بود.توی اون دوهفته کلی قرآن خوندم.جوری که تویه 8یا10روز یه دور کل قرآنروتلاوت کردم.توی تمام مراحل فقط میگفتم خدایا خودت کمکم کن وذکر لاحول ولاقو....میگفتم یعنی هیچ قدرتی بالاتر ازقدرت خدای بزرگ من نیست.واینکه کلی نذر کردم وقبل شروع سیکل امام رضا رفتم.ایناروگفتم که بدونید فقققققط خداباید بخواد ودلتون به خداگرم باشه❤

عزیزدلمی مهربون جونم یادمه عزیزم الهی به حق ۶ ماهه کربلا ۹ ماه دیگه من بهت تبریک بگم قدم نی نی نازت ...

مبارکتون باشه.ان شاا...به سلامتی.من که انتقال داده بودم لکه بینی داشتم یادمه اولین نفری که بهم گفت مثبتی شما بودی😍ازذهنم پاک نمیشید.خداپسرتونو براتون حفظ کنه❤

من سه شنبه انتقال دادم روز۴هستم اگه روز انتقالو حساب نکنم باز جنین  داری؟ اگه داری که خ‌وبه سعی ...

الارژنین توی سیکل انتقال ندارم روز ۴ پریودی هستم به نظرت بخرم و بخورم؟۱۹ خرداد اگه خدا بخواد انتقالمه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
الارژنین توی سیکل انتقال ندارم روز ۴ پریودی هستم به نظرت بخرم و بخورم؟۱۹ خرداد اگه خدا بخواد انتقالم ...

والله من اینجا گفتن برایه خونرسانی به رحمه خودم سرخود خوردم خیلیام اینجا خودشون گرفتن خوردن لاز خودت بسته به شرایطط انشالله به حق فاطمه ی زهرا با یه بتای تپل مپل میایی

❤❤❤❤❤💐💐💐💐💐💐 

سلام دوستای عزیزم وقت بخیر 

دوستان من شنبه هفته پیش هیستروسکوپی با خراش انجام دادم 

میخواستم بدونم اونایی که انجان دادین چندوقت بعد نزدیکی نداشتین ؟ پرستار به من گفت یک هفته . ولی بعدش که مرکز دستورات رو برام فرستاده بود نوشته دو هفته 

🙈🙈 الان چجوری میشه اگه کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته