2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم مرسی ما خوبیم، شما و بهارجون چطورید؟ دخترم ۵ روز دیگه میشه سه ماهه ولی اینجا زمانی که بای ...

ما هم خوبیم شکر خدا الهی خدا حفظش کنه😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم انشالله مثبت میشی اصلا فکرشو هم نکن منم فقط یدونه جنین داشتم

با اولين انتقال مثبت شدين؟؟

ان شاالله كه به سلامت بياد بغلتون و خيرشو ببينيد و باشه عصاى دستتون😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💚💚💚💚

بچه ها اينجا كيا با انتقال اول مثبت شدند؟؟

مشكلشون از طرف كى بود كه وارد سيكل  ميكرو و آى وى اف شدند

كاش بگيد تا ى كم ماها ك انتقال اوليم دلگرم بشيم

💚💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چن دور بود سارا جون ؟رشدش و عقب  تر انداخت یا همون۴روز بود  ،؟ممنونم بهم دلگرمی میدین &nbs ...

یه دور بود نه همون ۴ روز بود دیگه عقب تر نیفتاد  نه عزیزم فشاری ایجاد نکرد نگران نباش بخاطر بند ناف نه ولی بخاطر مسمومیت بارداری و آب دور بچه که آخرا شده بود ۳ سزارین شدم ۳۶ هفته و ۳ روز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هر روز سونوی معمولی دادین ؟هفته ای دوبار داپلر ؟به من گفتن هفته ای یه بار داپلر ؟

عزیزم من آب دور بچه خیلییی کم بود آخرا شده بود ۳ واسه همین هر روز سونو بیوفیزیکال میدادم بخاطر مسمومیت بارداری هفته ای دوبار داپلر میدادم شریان مغزی و شریان بند ناف چک بشه البته وقتی بیمارستان بستری شدم اینطوری بود قبلش هفته ای یبار داپلر میدادم چون ای وی افی بودم بیمارستان ی سخت گیری خاصی داشت روم😊

با اولين انتقال مثبت شدين؟؟ ان شاالله كه به سلامت بياد بغلتون و خيرشو ببينيد و باشه عصاى دستتون😍😍 ...

نه انتقال قبلیم یدونه جنین بی کیفیت بود که منفی شدم ولی ایندفعه کلا ناامید بودم دنبال دکتر دیگه ای بودم تو طول انتقالم که مثبت شدم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
چطور متوجه شدی ؟من حرکاتش بی جون شده یکم گاهی خوبه اما بیشتر وقتا حس میکنم حرکاتش کمه  ...ببخش ...

راستش دختر من خیلییی کم تکون میخورد واسه همین من متوجه نشدم داپلر دادم متوجه شدم البته تکوناش بی جون تر شده بود ولی فک میکردم چون جای بچه تنگ شده اینجوریه البته هفته رفته بالا حرکات کمتر میشه نگران نباش عزیزم هر وقت حس کردی حرکاتش خیلی کم شده یعنی وقتایی که بیداره تو یک ساعت حداقل ۴ تا حرکتو باید داشته باشه اگه نداشت حتما برو ان اس تی زیر سه دور مشکلی ایجاد نمیشه هر سوالی داشتی بپرس عزیزم

اهان,باشه تمام سعیمومیکنم خداهم کمک کنه دیگه استرس نداشته باشم زمان بعدانتقال... خداکنه عوامل بیرونی ...

اره عزیزم تو ارامش کامل باش البته من تو انتقالم اینقدر عوامل استرس زا داشتم روز ۴ ماشینمون پارک بود یکی اومد زد بهش رفت اینقدر حرص خوردم روز ۸ شوهرم دندون درد گرفت بردمش دندون پزشکی روز ۱۰ شوهرم کرونا گرفت ☺☺کلا خیلی حرص خوردم ولی خب خدا خواست ان شاالله واسه شما هم می خواد

نه عزيزم منم فردا نوبت انتقالمه😍 ان شاالله ك از دعاى خير شما و اون فرشته هاى پاك تو دليتون منم مثب ...

ان شالله بسلامتي بااااشه ٩ ماه محكم بدلت بچسبنو عاقبت بخيريشونو ببيني

من با انتقال اولم مثبت شدم عزيزم

مشكل از همسرم بود كه بعد عمل واريكوسلم هم موفولوژي يك و تعداد اسپرم ناچيز بود

من خودم تا جايي كه ميدونم مشكلي نبود يكم پريودام نامنظم بود كه چكاب ميرفتم دكتر گفت طبيعيه 

مامان رقيه خوووبي؟؟ سيكل انتقالت كي شروع ميشه ان شالله شما تهران مياي؟

سلام عزیزم قربونت برم من ال دی خوردم تموم کردم و پریود هم شدم قرار یازدهم برم ویزیت (روز دوازده پریودم)برام داروهای انتقال رو شروع کنن من تهران نمیام رشت میرم ..عزیزم شما کی میرین برای شنیدن صدای قلب؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم قربونت برم من ال دی خوردم تموم کردم و پریود هم شدم قرار یازدهم برم ویزیت (روز دوازده پریو ...

ان شالله بسلامتي بااااااشه عزيزم ان شالله اينسري ختم ميشه به يبارداري عالي و بچهاي سالم و صالح  به اميد خدا❤️🤲😍

منم ١٨ بايد برم براي سونو قلب