2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجاشما انتقال دادین بابا میگن اصلا به اونا نیست

عاره يچيز تو مايه هاي نشاستس هركي يچيز ميگه يخانم ميگفت من پيش دكترال ياسين انتقال دادم گفته هراتفاقي مه بهاد بيفته توهمين يساعت اوله

براي همين من سعي كردم بيشتر بخابم

الهی عزیزدلم انشالله که خوب بشی کاملا وبسلامتی جنین هاروانتقال بدی. منم 4تا داشتم که2تامونده امروزم ...

مرسی عزیزم . انشالله که توام مامان دوقلوها بشی به حق حضرت فاطمه

خدای من خدای معجزه هاست . 
💚💚💚💚 بچه ها اينجا كيا با انتقال اول مثبت شدند؟؟ مشكلشون از طرف كى بود كه وارد سيكل   ...

سلام عزيزم من هفته ٢٤ بارداري ام

يك گل پسر تو دل دارم

با انتقال اول مثبت شدم

مشكلم مورفولوژي همسرم تعداد و تحرك بود و خودم هم pco بودم خواست خدا بود

و لطفش شامل حالم شد🙏😘

هميشه با هر حال خوبم دعا ميكنم ميگم خدايا هيچ كس رو دست خالي از اين راه برنگردون🙏

٤٥ دقيقه يعني گفتن رو صندلي بشنيد؟

بله عزیزم، بعد انتقال میگن بلند شو برو بشین رو یک صندلی که بیرون اتاق عمل هاست، تا پرستار بیاد دنبالت از بخش، برای من ۴۵ دقیقه طول کشید تا اومدن

@مانکن_پولدار    

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزدلمی مهربون جونم یادمه عزیزم الهی به حق ۶ ماهه کربلا ۹ ماه دیگه من بهت تبریک بگم قدم نی نی نازت ...

قربون دلت برم بخدا اینجور که توگفتی منم گریم گرفت, واقعا ممنونم عزیزدلم الهی فرزندان سالم وصالحی داشته باشی وموفقیات روببینی گلم. یک دنیاممنونم. دلم یک ارامش خاصی داره مطمینم دعامیکنیم برای همدیگه خدا حتما صلاحمون رومیده