2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
همين الان پي ويت پيام دادم😂بلدنبودم تگت كنم👀 شكر خدااااا شماااا خوووبين؟ ماهم خووووبيم رفتي سون ...

ممنونم قربونت برم منم خوبم دیگه یه هفته میشه لک بینی ندارم ولی زیاد که میشینم کمرم و شکمم درد میگیره 

امروز بعد ظهر میرم ببینم قلبش ميزنه دعا کن واسم با دل پاکت

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
قربون چشات عزیزدلی الهی صحیح وسالم بشادی گل پسرت روبغلت بگیری شیربدی, امروز دکترچی گفت؟ من بفکرتم خب ...

ان شالله بسلامتي بااااااشه عزيززم دلم

به اميد خداا ان شالله جفتشون محكم ميچسبن به دلتووو صاحب يه دوقلو ناز و سالم و صالح ميشي 🥰🥰🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بهمن پانکچر شدم . از ۷ تا تخمک ۴ جنین فقط قابلیت فریز دلشت ولی خب آندومتریوز داشتم دوتا امپول دی ...

الهی عزیزدلم انشالله که خوب بشی کاملا وبسلامتی جنین هاروانتقال بدی. منم 4تا داشتم که2تامونده امروزم میرم پی ارپی بشم

انشالله میگیرن برات ومامان میشی باورکن یهویی دلم عجیب برات روشنه. راجب اندومترویوزت انشالله بچه دارهم شدی بازپیگیرباش

سلام عزیزم خوبین شما؟رفتین دکتر؟مال من بعد ظهره شما دلتون پاکه واسه منم دعا کنین

ان شاالله شماهم با دست پر مياي و قلبش ١٢٠سال بزاتون ميتپه

صداشو شنيدين همه چشم انتظارارو دعا كنين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزیزم نگران نباش ولی خب استرس تو مثبت شدن تاصیر داره

اهان,باشه تمام سعیمومیکنم خداهم کمک کنه دیگه استرس نداشته باشم زمان بعدانتقال... خداکنه عوامل بیرونی بوجودنیاد من خودمو انشالله کمترل میکنم

ممنونم قربونت برم منم خوبم دیگه یه هفته میشه لک بینی ندارم ولی زیاد که میشینم کمرم و شکمم درد میگیره ...

خداروشكر ان شالله هميشه سلامت بااااشين

چشم حتما ايت الكرسي خوندم امروز صب براي شما و سحر

ان شالله كه همه چي عاليه به اميد خداااا🤲

صدارو ميزارن؟؟؟ من دكترم فقط گفت تشكيل شده صداش انگارتازير يهفته اي ضرر داره من اينجوري يادمه 

ان شاالله شماهم با دست پر مياي و قلبش ١٢٠سال بزاتون ميتپه صداشو شنيدين همه چشم انتظارارو دعا كنين

ممنونم عزیزم

انشالله با دعای شما 

بخدا همش دعا میکنم چون خودمم کلی استرس و چشم انتظاری کشیدم میفهمم چشم انتظاری چقد سخته

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
ان شالله بسلامتي بااااااشه عزيززم دلم به اميد خداا ان شالله جفتشون محكم ميچسبن به دلتووو صاحب يه دو ...

توکل بخدا عزیزم, راستش الان یکم استرس اینو دارم تادوشنبه که چی میشه؟ جنین هارشدمیکنن؟ 

واقعاشماهایدونه اید دوستون دارم, ممنون که هستید. تو رفتی پی ارپی گلم؟ کسی تجربه داره؟ 

خداروشكر ان شالله هميشه سلامت بااااشين چشم حتما ايت الكرسي خوندم امروز صب براي شما و سحر ان شالله ...

ممنونم از دل مهربونت

نمیدونم والا میگم دکترم که واژینال سونو میکنه خطر داره؟

فريناز شما انتقال دادي درسته؟

نه عزيزم منم فردا نوبت انتقالمه😍

ان شاالله ك از دعاى خير شما و اون فرشته هاى پاك تو دليتون منم مثبت بشم

چون همين دوتا جنين برام تشكيل شد و توكل كردم بخدا و رفتم تو سيكل انتقال

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزيزم منم فردا نوبت انتقالمه😍 ان شاالله ك از دعاى خير شما و اون فرشته هاى پاك تو دليتون منم مثب ...

عزیزم انشالله مثبت میشی اصلا فکرشو هم نکن منم فقط یدونه جنین داشتم

به دکترم گفتم گفت واسه کسی که کیست آندومتریوز داره خوب نیست حالا باز رفتم بهش میگم. بقیه رو داده بهم ...

خاب خداروشکر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم