2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان ميگم كه جاى آمپول پروژسترون رو بايد كمپرس سرد گذاشت يا گرم ك از دردش كم بشه ى جورى درد ...

من گرم میزارم خوب میشه ولی بچه های اینجا گفتن روز اول سرد بزار بعدا گرم والله ببین بدنت به کدوم بهتر جواب میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گرم میزارم خوب میشه ولی بچه های اینجا گفتن روز اول سرد بزار بعدا گرم والله ببین بدنت به کدوم بهتر ...

مرسى عزيزم

چقدر گناه داريم ما با اين وضعيت

كاش شوهرا قدر بدونن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم همینطور والا هنوز اتاقش کامل نشده، فکر میکردم ۱۰ روز دیگه وقت دارم حداقل ایشالا آب دورش خوب با ...

ببین گل پسرت تکوناش چجوریه ؟؟؟ ببین دختر من بعضی وقتا صبحا خیلی تکون میخوره بعضی وقتا شبا اما الان از دیروز هر یک‌ساعت ۸ تا حرکت میزنه بعضی وقتا ضعیف بعضی وقتا محکم نمیدونم خیلی گیجم سر حرکاتش هنوز نمیدونم یعنی الان باید برم ان اس تی بدم؟ اونسری رفتم بلوک زایمان گفت مهم اینه حرکت کنه فقط تعدادشو بشمار اما ماما خودم میگه هر تغییری باید ان اس تی بدی.نمیدونم واقعا دلمم شور میزنه از یه طرفم یکشنبه سونو دارم میگم وایسم تا یکشنبه  نمیدونم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من سری پیش مثبت شدم همین دردو داشتم اون تو یه خبراییه🧐🧐🧐🧐

ممنونم پروانه جانم انشالله هر کسی که آرزو داره مادر بشه و امیدوارم به لطف خدا شما هم مامان خانم بشی با یه بتاي خیلی خوب 

اخه یه برگه دادن دستمون بعد انتقال کلی بخور نخور داشت.ماست ولی توشون نبود

والله نمیدونم روال دکتر شمارو به ما فقط گفتن چیزایی بخورید یبوست نشید و فیبر دار بخورید بیشتر میوه و سبزی جات وگرنه منعی برامون نزاشتن الانم اگه نگرانی میخوای نخور بزار شک تو دلت نیوفته ولی من شکموم هرچی میلم بکشه میخورم امشب غذاییییی تندتندخوردم😊😊😊😊

عزیزم علایم انقباض چیه؟ من حس میکنم چیزی تو واژنم هست یبوست شدیدم و بواسیرم عود کرده

عزیزم انقباض با درد شبیه پریودی فرق داره، درد پریودی مثل گرفتگیه ولی انقباض قشنگ انگار رحمت جمع میشه و باز میشه مثل بادکنک، دردایی که با استراحت برطرف میشن یا کوتاه مدت هستن طبیعیه بخاطر بزرگ شدن رحم هستن ولی دردایی که میگیره و ول می‌کنه و مثل باد و خالی شدن بادکنک هستن حتما باید پیگیری بشن.

یبوست که خب از عوارض شایع بارداریه، سعی کن بعد هر غذا یک قاشق عرق نعنا داخل یک لیوان آب بریزی بخوری، فقط عرق نعنا رو در همین حد بخور زیادتر نخور و چندتا دونه آلو بخوری یا چیزایی که یبوستت رو برطرف کنه من خودم کره هم برام تاثیر داره، صبحانه کره هم بخور، برای بواسیرت هم برو دکتر خدای نکرده عفونت نکنه.

ان شاالله زودتر برطرف بشه عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم