2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
پس همونه دیگه.منم اسهال شدم.ولی بعدانتقال آدم ببینه شکمش سفت کارمیکنه ازرکتال استفاده کنه اسهال بشه. ...

عزیزم منم از یبوست دارم رنج میبرم

شیاف پروژسترون رو رکتال بزنم اسهال میشم؟

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار میکنی سیاه نمیشه؟

نکات تزریق آمپول هپارین: مطلب زیر رو نی نی نگار جون نوشته در مورد این که چه جوری خودمون هپارین تزریق کنیم. با تشکر ویژه از نگار جون الهی که به زودی مامان بشه! چی کار کنیم که موقع تزریق آمپول هپارین جای کبودی کمتر بشه و درد کمتری ایجاد شه ؟ این روشی که من اینجا نوشتم، در واقع چکیده ای است که با سرچ توی اینترنت و کمک گرفتن از مقالات علمی و همین طور تجربه ی دوستان نی نی سایتی که دکترهاشون بهشون گفتن به دست آوردم، خودم که بهش عمل کردم واقعا سایز کبودی ها به طور معنی داری کم شد، امیدوارم به درد شما هم بخوره! برای دسترسی به منبع اینجا کلیک کنید! 1) حتما سرنگ انسولین خارجی با این مشخصات سایز سوزن استفاده کنید: 0.25mm(31G) * 8mm البته اگه 30 یا 32 هم بود خوبه، هپارین رو داخل سرنگ بکشید و درش رو ببندید. 2) از داروخانه یخ خشک تهیه کنید داخل فریزر نگهداری کنید، قبل از تزریق یخ خشک رو داخل یک پارچه تمیز نازک بپیجید و به مدت 3 تا 4 دقیقه روی محلی که می خواهید تزریق کنید قرار بدید. 3) محل تزریق رو با پنبه الکلی استریل کنید. 4) با زاویه ی تقریبا عمودی (یه ذره مایل باشه اشکال نداره) سوزن رو وارد کنید و خیلی آهسته شروع به تزریق کنید، مدت تزریق باید 30 ثانیه طول بکشه (یعنی آهسته شروع به شمردن کنیداز یک تا30، خالی شدن هر درجه ی سرنگ انسولین حدودا سه شماره طول می کشه.) توجه کنید که اگه سوزن های با طول بلند تر باشن زاویه تزریق تغییر می کنه مثلا می شه 45 درجه اما شما همین سایز سوزن رو استفاده کنید که نازکه و عالی. 5) وقتی تزریق تموم شد 15 ثانیه سوزن رو در همون حال نگه دارید و بعد از 15 ثانیه خارج کنید. 6) با یک پنبه ی تمیز روی محل تزریق روبه مدت 2 دقیقه فشار بدید، فشار باید عمودی باشه، اصلا مالش ندید که کبود می شه، ضمنا فشار نباید خیلی شدید باشه، در حدی باشه که درد نگیره. 7) بعد می تونید پنبه رو بردارید و حالا دوباره یخ رو که لای دستمال پیچیدید، روی محل تزریق بگذارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر کنید. 8) ضمنا بعد از این کارها بهتره از اون عضوی که تزریق داخلش انجام شده، تا چند ساعت کار سنگین نکشید. 

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
واقعا زودتر میخوان از شر ماها راحت شن!! وقتی همه چی خوبه نمیدونم چرا اینجوری میکنن اما خداروشکر برات ...

نه آمپول ریه نزدم

کلا ۳۷ هفته به بعد هم دیگه نمیدن، حالا فردا ازش میپرسم، ولی بعید میدونم دیگه بهمون بدن

دیگه بریم ببینیم چی میشه، هر چه پیش آید و ایشالا خوش آید😁

@ققنوس۶۶ @هیوا۷ ماها باهم بودیم خدا کنه هممون باهم بهترین موقع زایمان کنیم منم همش دوسدارم ۳۸ ه ...

منم همینطور والا

هنوز اتاقش کامل نشده، فکر میکردم ۱۰ روز دیگه وقت دارم حداقل

ایشالا آب دورش خوب باشه، نگه اش داره برات❤️❤️

ایشالا هر چی که خیره برای همه پیش بیاد🙏

دقیقا مثل من وقتی میخوام کاری انجام بدم مه و خورشید و فلک و هفت آسمان دست به دست هم میدن که نزارن ...

امیدوارم آخرش خوب باشه و نتیجه این زحماتمون با نی نی های سالم‌و‌صالح جبران بشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والله اصلا نتونستم استراحت کنم سرزده دوسری برام مهمون اومده    

فکر کنم اینجوری بهتره چون هرکی براش بعد انتقال مهمون‌اومده‌مثبت شده 😊

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش