2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
ان شاالله عزیزم. ان شاالله برا شمام همبن طور❤️💋

عزیزی که

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام گلم خووووبي ؟ بهتري؟ ان شالله كه نشانه خوبيه و مامان شدي😘🥰

سلام عزیزم مرسی اره امروز خوبم استراحت میکنم بیشتر دیگه هم لک ندیدم ❤️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله عزیزم. ان شاالله برا شمام همبن طور❤️💋

فاطمه تو رفتی پیش صادق‌زاده یا نه چی گفت 

گفت امکان داره دارو بده تا همسرت وضعش خوب بشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان من امروز روز ۹ انتقال هستم زیر پوست شکمم خیلی تکون های ریز میخوره(مثل حرکت ماهی) به نظرتون نش ...

خیلی زود زدی ک برا منم تقریبا انگار نبض میزنه روزه هشتم رفتم خوندم مثل اینکه خونرسانی ب رحم بیشتر شده اینجوری نشون میده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فاطمه تو رفتی پیش صادق‌زاده یا نه چی گفت  گفت امکان داره دارو بده تا همسرت وضعش خوب بشه

اره عزیزم دیروز رفتم. اره من ۳_۴ سال پیش ک میرفتیم پیشش واقعا ازمایش همسرم تغییر کرده بود برا همین گفتم حالا ک قرار بر تقویته بریم دوباره پیشش ان شاالله بهتر ک شد دوباره برم پانکچر. گف حداقل ۳ ماه باید دارو مصرف کنه همسرم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزدلم یک دنیا ممنونم نیلوجونم انشاءالله زودیِ زود من تبریک بگم بهت قدم کوچولوی نازتو

فدات بشم عزیزم😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم امروز با دکتر ویزیت شدم اول یه شرح حال خیلی کامل ازم گرفت درمورد سابقه ی بیماری خودم و خونواده ...

سلام خوبی عزیزم 

به منم دکتر زرنانی همینها که شما گفتی رو گفت. نهایتا آنوکسا ۴۰۰۰ گفتن برام کافیه که من ۶۰۰۰ می زدم.

منم آزمایش ژنتیک دادم، کاریوتایپ منظورته دیگه؟ ربطی به نسبت فامیلی نداره.

شما که سقط نداشتی خدای نکرده؟ من بخاطر سقطم اینبار می خوام مجدد ویزیت بشم باهاشون شاید پیشنهاد جدیدی بدن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم‌ منم هفته پیش با زرنانی ویزیت شدم دقیقا برای منم گفت آزمایشام کامل نیست و برام نوشت آزمای ...

کلا از همه یکسری آزمایش جدید می گیره. می فرسته کاج چون گویا جواب اونجا رو بیشتر قبول داره. منم تصمیم دارم اینبار پردونیزولون بخورم. فقط نمی دونم چجوری. گفتم شاید اگر بفهمه سقط داشتم خود زرنانی برام تجویز کنه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره عزیزم دیروز رفتم. اره من ۳_۴ سال پیش ک میرفتیم پیشش واقعا ازمایش همسرم تغییر کرده بود برا همین گ ...

عرق طارونه داد و سلنیوم یا معجون خودشو داد شرمنده فاطمه جان چند شد داروهاش

سلام عزیزدلم فدات بشم انشاءالله به حق باب الحوائج خیلی خیلی زود این روزارو تجربه کنی  تو اتاق ...

سلام عزیزم مباااارکااا باشههههه 🤗🤗🤗💚💚💚🥰🥰🥰🎈🎈🎈🎈

قدم نورسیده مبارک 

انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه براتون 

الهیییی خوشبختی و موفقیت هاشو ببینی

انشالله روزی همه ی بچه های تایپیک باشه 🥰🥰🥰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵