2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی من دیروز انتقال دادم امروز سرفه کردم محکم خطرناک نیست؟    

سلام عزیز بسلامتی انشاالله محکم به دلت بچسبن و دلت شاد شه... یادمه دو سه سال پیشا یکی از خانوما سرما خورده بود سرفه شدیید داشت...میگفت یه جوری سرفه میکردم تمام وجودم تکون میخورد اتفاقا مثبتم شد،، نگران نباش خدا بخواد هیچی جلودار اینکه نینیا به دلت بچسبن نمیشه فقط توکل کن و آرامش داشته باش

عزيزم ٣٦ ماه ك ميشه ١١ميليون و خرده اى بقيه ش چى پس؟

ببخشید اشتباه گفتم دفترچه قسط رو‌نگاه کردم ۶۰ ماهه هستش یعنی ۵ سال

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الان من یه دونه صبح میذارم یه دونه شب ب نظرت موقع خواب هم بذارم یا همین بسه 

عزیزم قبل لک چند تا داشتی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم فشارم روي ١٢ هميشه ولي كلا نمك و روغن از رژيم غذايي ام حذف كردم ديگه توكل به خدا علت بستري شدن ...

بله منم نمک نمیخوردم اصلا دفع پروتئین هم داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها از چند هفته شکم میاد جلو و تابلو میشه؟ من هنوز کسی بهم نمیفهمه و کوچیکه..امروز نگران شدم رفتم سونو همه چی خوب بود.بیست هفته امه.از اول بارداری تا الان یک کیلو نیم اضاف کردم.😕

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝