2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
چشم عزیزم اگه خدا قبول کنه حتما...فقط گریه نکن و آرامش داشته باش خدا به همه نظر میکنه، وقتش برای شما ...

چشمت بی بلا عزیزم خدا تو راهی تو حفظ کنه برات

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیکل لانگ بودم اول ال دی و آمپول سینافکت بعداز پریودشدن استرادیول روزی دوتا و از روز جمعه امپول پروژ ...

عزيزم ب منم نداده بود من چون از زمان پانكچر ميخوردم ديگه ادامه دادم

اونروز ك رفتم سونو از ماما پرسيدم گفت لازم نداشتى چون سينافكت داشتى

گفتم ولى من خودم خوردم و چيزى نگفت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
برای من شلوغی نوبتهاش اصلا مهم نبود با این حال که ساعت ۴ عصر میرفتیم ساعت ۴ صبح برمیگشتیم‌خونه چون ا ...

ای وای چ بد. تو جهاد خودش سونو می کنه بعد سونو ویزیت رو هم خودش انجام میده من خیلی راحت سوالامو میپرسیدم فقط در اخر ماماها دارو رو مینوشتن. چقد با مطب متفاوته

واقعا وقتی سرشون شلوغه احتمال اشتباه خیلی میره بالا. منم فقط بخاطر اون ویزیت ک خودش انجام میداد چند جلسه رو با ایشون رفتم وگرنه انتقالمو میخواستم با دکتر موسی پور برم.

لان شاالله بهترینا برات اتفاق بیفته عزیزم.

منم ک فعلا سه ماه عقب افتاد کارام تا ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه منظورم سیکل لانگ با سیکل کوتاه. توکل بر خدا انشاالله جواب بگیریم هممون.

من هردوتا سری سیکلم لانگ بود داروهامم یکیه!! چی بگم انشاالله تا ببینم خدا چی میخواد اول باید خدا بخواد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله عزیزم جواب آزمایش و بردم و گفتم با این شرایط می‌خوام پانکچر بشم اونم گفت فعلا دارو بخوره بره آزم ...

نمیدونم والا عزیزم. میترسم. من دو بار طبیعی باردار شدم ولی خارج رحمی شدن. برا همین یکم نگران میشم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یکی قدیمی گرفتم یکی از رو از آمریکا یکی از بچه ها آورد دو تابسته استفاده کرده بودم بو هر دو قرص ها م ...

روزی چند تا میخوردی عزیزم  از چند ماه قبل انتقال خوردیش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزيزم ب منم نداده بود من چون از زمان پانكچر ميخوردم ديگه ادامه دادم اونروز ك رفتم سونو از ماما پرسي ...

چه‌ جالب مگه سینافکت کار آسپرین رو‌ انجام میده؟!! الان شما تو چه مرحله ای هستید به سلامتی؟ انتقال دادید؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ای وای چ بد. تو جهاد خودش سونو می کنه بعد سونو ویزیت رو هم خودش انجام میده من خیلی راحت سوالامو میپر ...

منم عین خودتم میدونی دیگه همش کارم عقب میافته هر بار میگم اینبار حتما دیگه میرم یه مانعی پیدا میشه که فکرشو نمیکردم انگار یه نیروی ماورایی منو‌گرفته نمیذاره جلو‌برم این ماه هم‌میخواستم برم عفونت دارم الان به تعطیلات هم خورده سر خود از امروز دارو‌میخورم بازم میخوام این ماه کنسل کنم تا عفونت برطرف شه راستش به این کنسل شدنا عادت کردم فکر کنم هر وقت ببینم دارم واقعا میرم بهم شوک‌وارد شه😃

اگه اینجوری باشه که‌ کارش با مطبش‌خیلی فرق میکنه توی مطب اصلا دانایی رو‌نمیبینی که در عرض ۲ ثانیه آمپول مینویسه خودشم‌نمیدونه چی نوشته همه کاراش با ماماهاست 

من الان با موسی پور ادامه میدم مطب میرم درسته اونم گیج بازی در میاره بعضی وقتا ولی خودش سونو‌میکنه دارو مینویسه و‌ به حرف مریض با دقت گوش میده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نمیدونم والا عزیزم. میترسم. من دو بار طبیعی باردار شدم ولی خارج رحمی شدن. برا همین یکم نگران میشم. ت ...

انشاالله که ایندفعه جواب خوبی بگیری توکل بخدا خدا بهترین هارو برات رقم بزنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم عین خودتم میدونی دیگه همش کارم عقب میافته هر بار میگم اینبار حتما دیگه میرم یه مانعی پیدا میشه ک ...

منم معصومه دوپور میرم مطبش دارو و خودش می‌نویسه خودش سونو می‌کنه خودش توضیح میده خیلی خوبه وقتی من از پیش دانایی رفتم پیشش مطبش آروم بود اما الان مراجعین  دانایی بیشترشون اومده پیش ایشون و سرشون شلوغ شده اما باز خودشون سونو میکنن

منم عین خودتم میدونی دیگه همش کارم عقب میافته هر بار میگم اینبار حتما دیگه میرم یه مانعی پیدا میشه ک ...

عزیزم کجای تبریز هستین شما

منم معصومه دوپور میرم مطبش دارو و خودش می‌نویسه خودش سونو می‌کنه خودش توضیح میده خیلی خوبه وقتی من ا ...

موسی پور هم سرش شلوغ شده معروف که میشن اینجوری میشه ،دانایی یه اخلاقی داشت فکر میکرد آدمایی که میرن اونجا قرضی چیزی دارن باید برن پولو بدن بدون یک کلمه حتی سوال پرسیدن برگردن بیان اصلا شبیه دکتر نبود

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
موسی پور هم سرش شلوغ شده معروف که میشن اینجوری میشه ،دانایی یه اخلاقی داشت فکر میکرد آدمایی که میرن ...

😂😂😂