2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سیکل لانگ بودم اول ال دی و آمپول سینافکت بعداز پریودشدن استرادیول روزی دوتا و از روز جمعه امپول پروژ ...

استرادیول میخوری انوکسا و هپارین نداری؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
زمان شما که بود قدیمیش من قبل عیدم حتی خریدم قدیمیو

یکی قدیمی گرفتم یکی از رو از آمریکا یکی از بچه ها آورد دو تابسته استفاده کرده بودم بو هر دو قرص ها مثل هم بود یه بوی خاصی میده 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم آنوکسا چند هزار میزدید ؟

ساراجونم چطوری؟ در چه حالی عزیزم؟ بخدا اینقدر خسته و له و‌داغونم اصلا وقت نمیکنم حال و احوالی بگیرم ازتون بی معرفتیمو ببخش دوستم

خداياشكرت....❤️ 
ولی واقعا رسیدگیش بیشتر از دکترای دیگه اس. همه دکترا سونو می کنن میرن و ماما دارو رو مینویسه ولی دکت ...

برای من شلوغی نوبتهاش اصلا مهم نبود با این حال که ساعت ۴ عصر میرفتیم ساعت ۴ صبح برمیگشتیم‌خونه چون اصلا به وقت مریضاش ارزش قائل نبود باز من میکفتم اشکال نداره تحمل میکنم چون تعریفشو شنیده بودم 

ولی اصلا رسیدگیش خوب نبود از سبک کار  کردنش اصلا خوشم نیومد ،سونو رو‌که خودش انجام نمیداد به کنار چون سرش شلوغ بود ،ماماها هم که کلا داروهارو اشتباه مینوشتن ،برای من آمپول ستروتاید رو‌ برای روز پانکچر نوشته بود ،توی داروخونه گفتن اینو‌اشتباه نوشتن خانم،اگه اینجوری بزنی تا روز تخمک کشی تخمکات آزاد شده رفته پی کارش 

اونم که دارو‌ دادنش بود با دوز داروی خیلی خیلی بالا برای ذخیره پایین حالا دوقورت ونیمش هم باقی بود 

من فقط یه بار خواستم‌ازش سوال بپرسم‌گفت وقتمو ‌نگیر ،دکتر نیست اصلا فقط تجارت خونه باز کرده برای خودش ،

ببخشید طولانی شد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
استرادیول میخوری انوکسا و هپارین نداری؟

نه آنوکسا و هپارین ندارم و آسپرین هم اول گفتن میدیم بهت آخرسر گفتن لازم نیس نمیدونم چیکار کنم سری قبل هم آسپرین نداشتم انوکسا و هپارین هم نداشتم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه آنوکسا و هپارین ندارم و آسپرین هم اول گفتن میدیم بهت آخرسر گفتن لازم نیس نمیدونم چیکار کنم سری قب ...

روال کار دکترت اینجوریه.

من روزی ۳ تا استرادیول میخورم هم هپارین دارم هم اسپرین

عزیزم امروز با دکتر ویزیت شدم اول یه شرح حال خیلی کامل ازم گرفت درمورد سابقه ی بیماری خودم و خونواده ...

سلام عزیزم خوبی مرسی که اینقدر کامل توضیح دادی من همون ازمایش هایی که دکتر شرکت نوشت رو انجام دادم ویه ازمایش ژنتیک بود دکتر نصر واسم نوشت انجام دادم ولی دو سه روز پیش نوبت ژنتیک داشتم بخاطر مشکل بارداری قبلیم و متاسفانه دکترم سیکل انتقالمو کنسل کرد و گفت انتقال نده نیاز به ازمایش ژنتیک دارین خودت و همسرت 

خیلی ناراحت شدم این ماهمم پرید

آزمایش ها رو که هنوز ندادم چون همسرم ماموریته 

و گفت جوابش دو ماهی طول میکشه حاضر بشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها از چند هفته شکم میاد جلو و تابلو میشه؟ من هنوز کسی بهم نمیفهمه و کوچیکه..امروز نگران شدم رفتم ...

نگران نباش ۲۰ هفته به بعد کم کم تابلو میشی😂 من از وقتی تو ۱۹ هفته فهمیدم باردارم یهویی شکمم اومده جلو معلومه الان درحالی که قبلش مشخص نبود...بعدم کلا بچه دختر شکم آدم خیلی بزرگ نمیشه خواهرای من سر دختراشون تا ۶ ، ۷ ماهگی شکمشون معلوم نبود تازه آخرا یکم بزرگ شد...

روال کار دکترت اینجوریه. من روزی ۳ تا استرادیول میخورم هم هپارین دارم هم اسپرین

یعنی به آسپرین و‌آنوکسا و هپاربن اینا اعتقاد نداره؟؟ من سری قبل جنین قلبش تشکیل نشد و‌مجبور به سقط و‌کورتاژ شدم میگم نکنه خونرسانی بهش خوب نبوده برا همین گفتم آسپرین بخورم خونرسانی بهتر باشه البته نمیدونم تشکیل شدن قلب ربطی به خونرسانی داره یا نه!!

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دکترت اینجوری گفته که تو دلت به زایمان راضی بشه نگران نباش ولی اگر دکترت اصرار به زایمان داشت بدون ب ...

چی بگم 🥺ایشالا به خیر بگذره برا هممون میخوام بهترینا پیش بیاد فقط

یعنی به آسپرین و‌آنوکسا و هپاربن اینا اعتقاد نداره؟؟ من سری قبل جنین قلبش تشکیل نشد و‌مجبور به سقط و ...

نمیدونم

بخاطر این نیس سیکلت فرق میکنه‌‌؟ 

نمیدونم بخاطر این نیس سیکلت فرق میکنه‌‌؟ 

از چه لحاظ فرق میکنه؟؟ منظورت با سری قبله؟؟ من سری قبل هم دقیق همین روال بود حتی داروهام فقط فرقش این بود دو تا جنین سه روزه هچینگ شده انتقال دادن این سری بلاست انتقال میدن همین

از چه لحاظ فرق میکنه؟؟ منظورت با سری قبله؟؟ من سری قبل هم دقیق همین روال بود حتی داروهام فقط فرقش ای ...

نه منظورم سیکل لانگ با سیکل کوتاه.

توکل بر خدا انشاالله جواب بگیریم هممون.