2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ساراجونم چطوری؟ در چه حالی عزیزم؟ بخدا اینقدر خسته و له و‌داغونم اصلا وقت نمیکنم حال و احوالی بگیرم ...

قربونت برم من عزیزمی خوبم خدا رو شکر روی ماه دوقلوهاتو ببوس. فعلا در حال استراحت انشالله مهر برم برای انتقال. انشالله خدا بهت انرژی زیاد بده گلم مرسی که جویای حالمی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملکه جون از هفت صبح رفتم همین الان درومدم از صبح مامیتور کردن و چک کردن خودم فهمیدم دستگامم بیشتر نش ...

خب خداروشکر خیلی توو فکرت بودم استرس خودش قندو میبره بالا آرامشتو حفظ کن اصلا خودتو اذیت نکن عزیزم استرس خودش همه چیو بدتر میکنه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قربونت برم من عزیزمی خوبم خدا رو شکر روی ماه دوقلوهاتو ببوس. فعلا در حال استراحت انشالله مهر برم برا ...

خداروشکر عزیزم. فداتشم مهربون. الهی که همه چی عالی پیش بره😍😍😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
ساراجونم چطوری؟ در چه حالی عزیزم؟ بخدا اینقدر خسته و له و‌داغونم اصلا وقت نمیکنم حال و احوالی بگیرم ...

سلام عزیزم خوبی؛دوقلوهای خوشگلت چطورن؟ببخشی یه سوال شما چند هفته سزارین شدین؟؟دوقلوها داخل دستگاه رفتن؟؟ببخش سوالام زیاد شد

عزیزم به ف.ا.ل نیک بگیر من روز ششم و نه و ده لک دیدم برای لانه گزینی بود البته من چون چند قلو بودن ه ...

ان شاالله چقدر حرفای شما و بچه ها ارومم کرد 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلاممم عزیزم اععع توام تبریزی هستی? اره بابا تبریزم داا😂 چندروزه هستم دعاکن انشالله خدابخواد دوشنب ...

انشاالله عزیزم رشد میکنن کجا انتقال میدی بسلامتی کدوم مرکز

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا اون دانایی رو لعنت کنه که فقط الکی اسم در آورده حالن ازش به هم‌میخوره منم پانکچرم با اون‌بود که‌ ...

اله جانینان آره این جون ماها هستش اونا عذاب نمی‌کشن که عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
متوجه نشدم. شر ایط خوب شده بود ولی با شروع کردن قرص های خانم دانایی بد شد؟ من عجله داشتم عزیزم ک پان ...

بله عزیزم جواب آزمایش و بردم و گفتم با این شرایط می‌خوام پانکچر بشم اونم گفت فعلا دارو بخوره بره آزمایش بده بعدا بیاد یعنی کلا حالم بهم خورد ازش هفت خان رستم و رد میکنیم تا دکتر و ببینیم 

انشاالله برا شما خیره طبیعی اگه باردار میشی گلم نرو آی وی اف بدنتو بهم نریزد فاطمه جان

من شنیدم گاهی به خاطر دی اف آی این کار و میکنن تا نمونه بهتر و باکیفیت تری بدست بیاد...به هرحال دل ن ...

توکل بخدا دعامون کن عزیز دلم 

توکل بخدا دعامون کن عزیز دلم 

چشم عزیزم اگه خدا قبول کنه حتما...فقط گریه نکن و آرامش داشته باش خدا به همه نظر میکنه، وقتش برای شمام میرسه اونوقت به همه این روزات میخندی و میگی برا چه چیزایی گریه میکردما🤔😊😀