2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم من اون وام درمان ناباروری رو‌ گرفتم من شهرمون کوچیکه گفتن برا اونایی که فرزند ندارن ۲۰ می ...

ممنون که کامل توضیح ‌دادی عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واللا اینم تقلبی باشه دیگه باید سرمو ‌بکوبم ‌به دیوار ، دیروز شنیدم امگا ،ژل رویالی که خوردم مواد او ...

من اینو خوردم یکی از خانم ها از آمریکا آورده بود. 

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شروین جان ماهی یکبار که میای میری صارم شب میمونی ؟ مسافرت برات سخت نیست ؟

صب میام و عصر برمیگردیم.

یه روز سختی میشه

ولی چاره ندارم

کل چکاب و سونو و ویزیت یک روز انجام میشه

😉

شروین جان ماهی یکبار که میای میری صارم شب میمونی ؟ مسافرت برات سخت نیست ؟

این دفعه بهم گفت هفته ۲۸ بیا برای غربال سوم

اول برم سونو

بعد برم ویزیت

ازمایش هم ناشتایی نداره.میرم همونجا

من هر دفعه چکاب تیروئید هم میرم

😉

سلام عزیزم من اون وام درمان ناباروری رو‌ گرفتم من شهرمون کوچیکه گفتن برا اونایی که فرزند ندارن ۲۰ می ...

عزيزم ٣٦ ماه ك ميشه ١١ميليون و خرده اى

بقيه ش چى پس؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من بيبي زدم منفي شد يني چي اخه يني افت بتا شدم؟؟ ب دكترم گفتم ب من پردنيزلون بده نداد شايد ...

😰😰😰

مطمئنى هاچ سى جى نزده بودين؟

همونجا خودشونم تزريق نكردن روز انتقال؟

اخه اگه افت بتا هم بود با بتاى ١١نبود الان ديگه

بيشتر از اين بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😰😰😰 مطمئنى هاچ سى جى نزده بودين؟ همونجا خودشونم تزريق نكردن روز انتقال؟ اخه اگه افت بتا هم بود ...

اره عزيزم هيچي نزدن من مركز مام ميرم اونا اصن ب اين چيزا اعتقاد ندارن

واقعا نميفهمم روز ١١ بيبي زدم زير دو دقيقه پررنگ شد اون وقت امروز روز ١٤ اينجوري

اره عزيزم هيچي نزدن من مركز مام ميرم اونا اصن ب اين چيزا اعتقاد ندارن واقعا نميفهمم روز ١١ بيبي زدم ...

حتما لانه گزینی کرده بتاتم بالا رفته ولی متوقف شده چون بیبی چک الکی رنگ نمیگیره زیره یک دقیقه وچون بتاتم ۱۱ بوده حتمیه به دکترتم بگو بتایی که از اول بالا نرفته باشه زیره ۵ است

دخترا جواب آزمایش همسرم گرفتم همچنان تحرک سریع صفر🥺🥺🥺

میفهمم عزیزم. برا همسر من تحرک سریع داشت ولی ازمایش جدید ک دادیم صفر شده سریعش. مورفولوژیش هم ۳ شده نسبت ب قبل بدتر شده. دکتر گفت ی ماه هم تقویت کنین اگه شد ک هیچی نشد جنین اهدایی بگیرید.

امروز رفتیم پیشدکتر صادق زاده اسکویی هم دارو گیاهی میده هم شیمیایی. قبلا با داروهای ایشون وضعیت همسرم بهتر شده بود. انقد ناراحت شد گف اونایی ک ۳-۴ سال پیش با تو میومدن الان برا بارداری دوم میان پیشم. گف حداقل باید ۳ ماه دارو بخوره همسرم و در این مدت هم رابطه باید با پیشگیری باشه.

توکل به خدا هر چند خیییییلی عجله داشتم ک شروع بشه سیکل پانکچر ولی به نظرم درست تر اینه که اول تقویت بشه همسرم ی مقدار بعد شروع کنیم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱