2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت من فککنم به ۲۸۰۰ هم نرسه دکترم عصر زنگ زد گفت یا بستری شو انسولین بگیر برا قندت و وضعیتت ...

عزیییزم❤️❤️ دیدم داری میری بیمارستان بستری بشی، نگران نباش اونجا حواسشون به همه وی هست. اصلا آدم خیالش راحت

ایشالا اینجوری بیشتر نگه اش میدارن برات

من نمیفهمم این دکترهای ما چرا انقدر محتاتطن! والا من میگفتم ivf کردم که دکترم انقدر ریسک نمیکنه. شما که طبیعی هم بودی

نمیذارن بچه برسه خیال ما راحت شه!باور میکنی من از استرسی که دیروز یهم وارد شد تا الان همش حالت تهوع و ... دارم. اصلا نمیتونم هیچی بخورم، حالا کلا من از اول تهوع نداشتم!!! دیروز برای اولین بار دیمیترون خوردم. کم مونده بود نصفه شب برم بیمارستان انقددددر حالم بد بود تهوع و عرق سرد و ....

ایشالا قندت اونجا کنترل شه نی نی رو نگه دارن. والا تجربه من میگه بی خیالی طی کن، این استرسی که ما به خودمون میدیم این آخری همش رو بچه اثر میذاره خوب🙄

از خودت خبر بده بهمون حتما❤️

دختر خدا بزرگه  تو میکرو که تحرک اصلا مهم نیست پس چرا نگرانی

اینقد گریه کردم پروانه حد نداره چشام شده خون

از بیمارستان تا خونه فقط گریه کردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

عزیزم تبریک میگم بارداری سالمی داشته باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام بچه من فرداپانکچردارم.میشه شبش هم نزدیکی داشته باشیم؟آخه کلی فولیکول ریزهم داشتم که احتمالادرشون نیارن چون کوچیکن میگم نزدیکی کنیم که شایداونا بگیرن بااین همه داروکه استفاده کردم بدنم آمادس.خیلیم کوچیک نبودنامثلا۱۳بود

سلام بچه من فرداپانکچردارم.میشه شبش هم نزدیکی داشته باشیم؟آخه کلی فولیکول ریزهم داشتم که احتمالادرشو ...

عزیزم چرا نزدیکی کنی 

آخه همسرتون فردا نباید نمونه بدن پس 

امروز۱۲۸ دیروز۱۲۲ اما روزای قبل نهایت۱۱۲ بود

عزیزم یه خبر از خودت بده نگرانتم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سارا جون از هفته چند متوجه مسموميت بارداريت شدي؟ فشارت چند بود؟ علايمش چي بود؟ انوكساپارين مصرف م ...

۳۳ هفته متوجه شدم که همون هفته بستری شدم فشارام رو ۱۲ بود ی شب شد ۱۴ و تا یساعت پایین نیومد رفتم بیمارستان علائم خاصی نداشتم ادرار ۲۴ ساعته دادم که یه مقدار دفع پروتئین داشتم

انوکسا تا هفته ۲۰ داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جون چرا انقد دير زدن امپول ريه تو؟

من بستری که شدم برام دو تا امپول زدن یعنی ۱۹ و ۲۰ روز قبل زایمان 

بنا به نظر دکتر دو روز و روز قبل زایمان دوباره بهم دوتا امپول ریه زدن

چون من هیچ مشکلی نداشتم و اصلا خطر زایمان زودرس نداشتم دکترم امپول نداده بود قبلش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه من فرداپانکچردارم.میشه شبش هم نزدیکی داشته باشیم؟آخه کلی فولیکول ریزهم داشتم که احتمالادرشو ...

عزیزم این ریسکو نکن یه نفر انجام داده بود بعد از تخمک کشی ۱هفته تو ای سیو بستری بود بعدشم ۵قلو باردار شده بود 

سلام دوستان خوبم من اومدم برای انتقال اونم برای بار پنجم اگه میشه برام دعا کنید من هم حس مادر شدن رو ...

ان شاالله توکل بر خدا دست پر میای در واقع شکم پر 

توکلت و علی الله

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️