2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی امیدی هست،اخه خیلیا گفتن روز ۸ بی بی مثبت شده

والله برایه من که خیلی کمرنگ بود روز سیزده روز ۱۱ منفی بود منم امیدمو از دست دادم زوده دختر اون یکی پسرتو فریز کردن ببخشید یادم رفت شما کجا انجام دادی

دخترا جواب آزمایش همسرم گرفتم همچنان تحرک سریع صفر🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اين بيبيا واسه روز ٨ و ٩ و ١١ انتقال منه امروز ازمايش دادم عددش ١١ يني منفي تاحالا همچين چيزي ديده ...

خواهر بی بی چک عدد ۱۰ به بالا رو نشون میده زود از دادی اگه اچ ام جی نزده باشی مطمینم مثبتی 

خواهر بی بی چک عدد ۱۰ به بالا رو نشون میده زود از دادی اگه اچ ام جی نزده باشی مطمینم مثبتی 

امروز روز ١٤ انتقالم بود هيچ امپولي ام نزدم 

ديگه بيبي چك نزدم ميگم شايد افت بتا شده واقعا نميدونم ديگه

اخه عددش خيلي پايينه

ديگه انقد ضعيفه ك ب درد نميخوره حالا ببينم چيكار ميكنم🥺

انشالله که بارداری توکل کن به خدا اگر اون نخواد هر چه قدرم خودمونو به درو دیوار بزنیم نمیشه من اینو سری پیش با تمام وجودم حس کردم پس استرس الکی فایده ای نداره دارو هاتو ادامه بده دوروز دیگه دوباره از بده

انشالله که بارداری توکل کن به خدا اگر اون نخواد هر چه قدرم خودمونو به درو دیوار بزنیم نمیشه من اینو ...

باشه عزيزم ببينيم خدا چي ميخواد

انشالله كه شما مثبت بشين اين سري😍