2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من امگا ۳ مال health aid هست ویتامین d مال daana pharma پس امگا رو نخورم دیگه همون‌امگازون هست بچه ه ...

البته همه شماره سریالاش نبوده مثلا مال من جز انها نبود ولی دیگه نتونستم بخورمش و گذاشتمش کنار و رفتم امگا گیاهی باریج رو گرفتم .منم خیلی وقت بود اینو میگرفتم و میخوردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من ژل رویال هم‌ از همین مارک میخورم خیلی وقته که میخورم تازه لینو دکتر برام نوشته بود ، واقعا اینا چ ...

بی انصاف و بی وجدان هستن🤦‍♀️🤦‍♀️متاسفانه ذره ای جون مردم براشون اهمیت نداره فقط به فکر پرکردن جیب خودشون هستن.. ژل رویالش جز لیست منتشر شده نبود 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما بودید راجب امپول hcg سوال داشتید اوایل تاپیک دیدم گفتم براتون بفرستم علت تزریق آمپول ...

سلام عزيزم نه من صحبتم اين بود چرا ٨خرداد  انتقال دارم بهم گفت ٢ و٤ خرداد نزديكى كنم

اما جواب شما واسه كسى ديگه س☺️🤩

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ویار که اصلااااااا نداشتم، پریودمم نامنظمه کلا... اتفاقا چون تکون خورد یکم هوشیارم کرد یعنی یه شب که ...

چ باحال

چ سوپرايز قشنگى

واقعا كاش ميشد بفهميم معنى اينكارهاى خدا چيه😂😂😂

والا بوخودا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام من رفتم جنینم رو اوردم خونه   میگم داروهای تقویتی رو هنوز ادامه بدم؟؟ال ا رژنین .اینو فول ...

ان شاالله ك خيرشونو ببينى و به بغلتون برسن😍😍

قربونت برم عزیزدلمی انشالله خودتم گل نازم شما کی میخوای شروع کنی؟ اینقدر دلتنگ حرمم به همسرم گفتم بز ...

فعلا دارم ال دی میخورم تموم شه شاید یه بار دیگه این سیکل رو امتحان کنم

دعا کن جواب بگیرم

کاش میتونستین برین

منم خیلی دلم زیارت میخواد

بد به دلت راه نده چرا درنیان

خدا باید بخواد،انشالله جواب تمام صبر وتلاشت رو اینبار میگیری، دیگه بدو بدو تو مسیر دوا درمون تموم بشه و 

زندگیت به روال عادی برگرده..💚💚💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

خدايااااااا😭😭😭

چرااااا😰😰😰

اين دنيات چرا اينجوريهههه😭😭😭💔💔💔

قلبم ب درد اومد، جديدا چقدر زياد شده بچه بدنيا ميارن تو سطل زباله كنار قبرستون زنده زنده رهاشون ميكنن

الان ى كليپ ديدم نازى اباد تهران از تو سطل دراوردن بچه رو تو دوتا نايلون پيچيده بودنش😭😭😭

پسر بود زنگ زدن ١١٠ بياد ببره شيرخوارگاه

بعد ما بايد بزنيم تو سرخودمون چقدر دوا و درمون كنيم چقدر هزينه كنيم چند سال زجر نداشتن اولاد بكشيم

آخرش هم هيچى ب هيچى

خدايااااااا😭😭😭 چرااااا😰😰😰 اين دنيات چرا اينجوريهههه😭😭😭💔💔💔 قلبم ب درد اومد، جديدا چقدر ...

آآدم تو حکمت خدا میمونههه😢😢

قربون کریمیش برم....

منم دیدمممم..اصلا حالم بد شددد😔😔

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچها دکتر ب من روزی ۳ تا استرادیول داده .

بعد من تا داروهارو گرفتن ساعت ی ربع ب چهار یکی خوردم.

بعدیش میشه ی ربع ب دوازده. چیکار کنم امروز میشه ۲ تا 

بنظرتون امروز ۲ تا بخورم یا الان یکی دیگه هم بخورم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم  ال ارژنینو براچی هس دکتر ب منم داده؟ چه زمانی از روز بخورم بهتره؟

برایه خون رسانی بهتره روزی سه تا ۱۰۰۰میخوردم هر ۸ساعت که البته اخرا حجم دارو زیاد بود کردم دوتا منم سرخود گرفتم خوردم

بچها دکتر ب من روزی ۳ تا استرادیول داده . بعد من تا داروهارو گرفتن ساعت ی ربع ب چهار یکی خوردم. بع ...

اگه گفته از امروز روزی سه تا شب دوا رو باهم بخور از فردا هر ۸ساعت بخور منم اینکارو کردم

بچها دکتر ب من روزی ۳ تا استرادیول داده . بعد من تا داروهارو گرفتن ساعت ی ربع ب چهار یکی خوردم. بع ...

دكتر من گفت هرسه تا رو صبح بخورم مثلا ساعت٩-١٠