2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
من فعلا هیچی عزیزم منظورت رحم هست نه فعلا بهش فک نمیکنم چند روز سینال زدی؟کامل میزدی؟

انشالله بسلامتی وزودی مامان بشی گلم

75واحدکامل میزدم فقط سه روز. ولی لتروزل از روز3تا7 روزی دوتا خوردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتن تو دوتاش هست یکیش ۶میلی یکیش ۵میلی فعلا سی روزه دارو دادن بعدا باید برم برا چکاب  انشاالل ...

بای من داروندادن پس چرا.. ایشالله اب میشه میره

قربونت برم عزیزم دعای قشنگ الهی برای هممون گلم

دوستان من روز ١٢ انتقالمه خيليي رحمم تير ميكشه و درد ميكنه بنظرتون طبيعيه؟؟؟🥺

کاملا طبیعیه و حتی نشانه خوبی هم هست عزیزم، بی بی چک نذاشتی؟ کی باید آزمایش بدی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله بسلامتی وزودی مامان بشی گلم 75واحدکامل میزدم فقط سه روز. ولی لتروزل از روز3تا7 روزی دوتا خو ...

الان دیگه چیزی استفاده نمیکنی؟سایز فولیکولات رو بهت گفتن

منم با همین سیکل پیش رفتم همین دوز داروهارو داشتم اما فولیکولام زود رشد میکنن 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الان دیگه چیزی استفاده نمیکنی؟سایز فولیکولات رو بهت گفتن منم با همین سیکل پیش رفتم همین دوز دارو ...

من الان نه دیگه من تنبلی دارم کم رشدمیکنن. دوتا داشتم یکیش ترکیده بود امروز یکیشم21مونده

کاملا طبیعیه و حتی نشانه خوبی هم هست عزیزم، بی بی چک نذاشتی؟ کی باید آزمایش بدی؟

چهارشنبه بايد ازمايش بدم عزيزم 

روز ١٠ گزاشتم يكم هاله داشت حالا ازمايش بدم ببينم

گفتن تو دوتاش هست یکیش ۶میلی یکیش ۵میلی فعلا سی روزه دارو دادن بعدا باید برم برا چکاب  انشاالل ...

منکه توده دارم تو سینه هام یکی دوتا هم نیس پره ریز و درشت داروهای انتقال هم ک بدتر شون کرده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انشاالله میمونن😍😍😍 منم هیچی بیکار نشستم فعلا درگیر درمان کیست سینه خواهر گلم سارا هم بهم روحیه می ...

ویتامین ای بخور..برا کیست سینه خیلی خوبه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝