2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اها من برم ببینم پیجشو مرسی گفتی😍اره واقعا نهایت میرن میخرن دیگه همون پایین! کرم سینه رو انگار دو س ...

پوشاک بعد زایمان باید از این بزرگا باشه

نوار بهداشتی نمیشه.

چون خونریزی زیاده و تند تند باید عوض بشه.

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبين من امرو رفتم سه ساعت نشستم اخرم دارومو تاييد نكردن گفتن سيستم قطعه🙄 خودم شياف گر ...

امگا نخور

دی و فولیک 

من کلسیم نداشتم.

ولی میگن پردنیزول به کلسیم نیاز داره

😉

ممنونم خوبي؟؟ بخدا كمرم داره ميشكنه از ٦ حاضر شدم تا برم٦/٥ تا برسم خونه شده١ بااينكه نزديكم ولي خي ...

منم دیروز دکترم با دوساعت تاخیر اومد.اتاق عمل بود.خیلی بهم سخت گذشت.حالا خیر ببینن .اونجا تخت گذاشتن رفتم دراز کشیدم.

😉

نه بابااا علايم مياد و ميره بقيه خوشحال ميشن علايم ندارن ماهم داريم ناراحتيم هم وقته قطع ميشه استرس ...

من تیروئید رو هر ماه میدم.

بخاطر ویارای سختم تیروییدم داشت از کم کار به سمت پرکار میرفت.

عدد باید زیر دونیم باشه فک کنم.

😉

نه بابااا علايم مياد و ميره بقيه خوشحال ميشن علايم ندارن ماهم داريم ناراحتيم هم وقته قطع ميشه استرس ...

منم روزای چکاب و ویزیت و سونو خیلی معطل میشم.

ولی همشون رو یه روز انجام میدم.

ماهی یبار میرم مرکز و سونو ویزیت و ازمایشو و اون دفعه اکو هم رفتم.

😉

دوستان‌به نظر شما فشار خون بالا باعث هماتوم میشه

نه.ربطی نداره. 

فشار بالا باعث ورم و تپش و دفع پروتیین میشه.

اگه فشارت بالا میره بهتره سرکار نری

استراحت خوبه برای فشار

😉

دهنم تلخ میشه.یعنی تاثیر قرص کلسیم هست؟

راستی من با مصرف قرص کلسیم کمر دردم خوب شده

و اینکه تا الان روی زمین میخابیدم. ولی الان که روی تخت میخابم کمرم بهتر شده.

دکتر گفت گرفتگی عضلات هست .

😉

بله عزیزم حتما، منتظرم همسرم عمل کنه وبعدش برای ivf اقدام کنم دکتر ارولوژی گفته ۲ ماه بعد از عمل همس ...

ان شاالله که ب سلامتی همه چیز پیش بره کلا وارد اینجور پروسه ها میشی طولانی میشه ان شاالله که بعد سختی ها شادی باشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
يعنى منم ك مشكلم فقط ضعيف بودن همسرمه خدا با آى وى اف مادرم ميكنه؟؟ فقط ضعيف نه دى اف اى بد بوده ن ...

چرا ک نه عزیزم من همسرم واریکوسل داشت عمل کرد دی افش خوب بود یکم تعدادش و تحرکش کم بود احتمالا مشکل شوهرتون با دارو حل شه ولی من پانکچر هم ک شدم کیفیت حنینام خوب بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
التماس دعا

عزیزم می‌دونی همسر منم بعد از سقط رفته تو سکوت اصلا دیگه پیگیر نیست که بریم دکتر یا نه دیروز ازش پرسیدم گفت آخه بدنت خیلی اذیت شده و اینا نمی‌خوام عذاب بکشی گفتم اصلا دیگه یه جوری شدی اشتیاق نداری فکر کنم مردای زندگیمون روحی خسته شدن و کلافه هستن خودتو ناراحت نکن بالاخره مشکلات زندگی از دستمون خسته میشن من مطمئنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏