2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام دوستان انتقال با بیهوشی چه فرقی با بدون بیهوشی داره؟ کدومش بهتره؟ 

سلام..من از دکترم اون موقع پرسیدم..گفت هیچ فرقی نداره. و تاثیری رو انتقال نمیزاره...کسایی که خودشون رو موقع انتقال سفت میگیرن و دهانه رحمشون به سختی باز میشه و یا کسانی که استرس دارند با بیهوشی انتقال میدن.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
😂😂ببین دکتر قبلیم تو مام هم میگفت چون تهرانی روز اول تا سوم حتما بیا، برای همه سیکل ها ولی تیم نص ...

😄

آره واقعا منم خسته شدم هی تاریخا رو با هم هماهنگ کنم و برنامم جور بشه😑

تصمیم گرفتی مام ادامه بدی؟ حالا درسته دفعات زیادی سونو نمیکنن ولی ۷۰۰ خیلی زیاده! یه سونوی ساده ست با دستگاه پیشرفته؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم  من دفعه قبل هم که مثبت شدم ماه قبلش دکتر داروهامو داد و گفت روز دوازده برم س ...

باشه حتما عزیزم بهت خبر میدم

آره دکتر گفت اینبارم بهم انوکسا میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام من دیروز ازمایش دادم منفی شد روز 12بودم دارو قطع کردم امروز چند لکه خون اومد دیگه پاک شدم کسی ا ...

آخی عزیزم😢 

داروهاتو تا روزی که دکترت گفته ادامه بده بنظرم زود قطع کردی من همیشه تا ۱۷ ادامه میدم

بچه ها جریان این داروهای تقلبی چیه ، راستش الان ابوست و فرتیل سی ام فرتیل اید هم  مثل بسته های قدیمشون نیست میگن ساخت امریکا بسته بندی ایران ، قبلیا مستقیم از امریکا میومد ..... داروخانه جمالزاده مطمعنه ولی باز با این اوضاع  اطمینان  نمیشه کرد . 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام خانمهای گل 

ی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید 

من هفته چهاردهم هستم 

تا الان روزی دوتا امپول پروژسترون 

ی دونه قرص دوفاستون 

و ی شیاف استفاده میکردم 

دکترم گفته امپول  هارو قطع کنم 

یعنی بمونه ی شیاف و ی دوفاستون 

میشه بگید روند قطع کردن داروهای شما به چه صورت بوده،  خیلی نگرانم 

سلام..من از دکترم اون موقع پرسیدم..گفت هیچ فرقی نداره. و تاثیری رو انتقال نمیزاره...کسایی که خودشون ...

مشکل اینجاس ک من خیلی استرسی هستم و از اسپکلوم ترس خیلی زیادی دارم نمیتونم زیاد شل کنم و از یه طرفی هم بعد بیهوشی اثر ماده بیهوشی اذیت میکنه نمیدونم چکار کنم... کاش خودش راهنمایی می‌کرد 

خدایا به امید تو....
بچه ها جریان این داروهای تقلبی چیه ، راستش الان ابوست و فرتیل سی ام فرتیل اید هم  مثل بسته های ...

عزیزم من از داروخونه نزدیک رویان پرسیدم، گفت تا الان هیچ دستوری برای ما نیمده، و همچنان داشتن محصولات این شرکت رو میفروختند، والا نمیدونم خودمم چکار کنم

😓فک کن زندگیم داره از هم میپاشه

عزیزم نگران نباش، ان شالله به حق فاطمه زهرا هیچ زندگی ای به خاطر بچه از هم نپاشه، دیگه تو هر چی از دستت برمیومده انجام دادی، خدا خودش حواسش بهت هست، البته این نگرانی رو همه ماها داریم ، کاملا طبیعیه، ولی خدا خیلی بزرگه

😓فک کن زندگیم داره از هم میپاشه

عزیزدلم نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم هر چیزی که به صلاحته برات پیش بیاد قربون خدا برم حتما حکمتی بوده ان شاء الله که شوهرت هم سر عقل میاد و یه مدت استراحت میکنید و هر زمان خودت آماده بودی دوباره شروع میکنید امیدوارم خدا تو هر لحظه یارت باشه

خدایا به امید تو....
مشکل اینجاس ک من خیلی استرسی هستم و از اسپکلوم ترس خیلی زیادی دارم نمیتونم زیاد شل کنم و از یه طرفی ...

به دکتر بیهوشی بگو کم مواد تزریق کنه..من خودم با بیهوشی بودم..ده دقیقه هم نشد..بهش گقتم من حالم بد میشه.دکتر گفت خیلی خیلی کم برات مواد میزنم..وقتی به هوش اومدم خیلی کم گیج بودم سریع به حالت عادی برگشتم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝