2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046253 بازدید | 684508 پست
😓فک کن زندگیم داره از هم میپاشه

عزیزم وقتی چند بار انتقال دادی و نشده حتما مشکل از جایی دیگه اس که دکترت نفهمیده..باید اون رو پیدا و حل کنی..اگر شوهرت تو مسیر درمان باهات همکاری میکنه دوباره ادامه بده با یه مرکز و دکتر بهتر و خبره تر...حرفای شوهرتم بی خیال شو و هدفت رو بچسب..تو این مسیر یکی از چیزایی که خیلی مهمه پوست کلفتیه. نسبت به حرفای بقیه نسبت به شکستها..چیزی نیست که انسان نتونه با تلاش بهش نرسه.البته با تلاش تو مسیر درست

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من هفته 32 بارداری هستم دیروز رفتم سونو رشد وزن جنین رو 1850 گرم نوشته من احساس میکنم کمه یعنی توی یک ماه میتونه به 3 کیلوگرم برسه دیروز خیلی نگران شدم من چجوری توی یک ماه میتونم تغذیه داشته باشم که وزن بچه لااقل 3 کیلو بشه

دوستان سونو رشد نی نی های شما چند بوده و هفته چندم سونو رشد رفتین؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
😄  آره واقعا منم خسته شدم هی تاریخا رو با هم هماهنگ کنم و برنامم جور بشه😑 تصمیم گرفتی مام ا ...

ولی اینکه نمی کشونن اینقدر هم خیلی خوبه من ۱ تومن هزینه میکردم که رویان یه سونو ۴۰ تومنی کنه برگردم. ترجیح نیدادم قیمتش بالا باشه ولی اینقدر نرم و نیام واقعا خسته کننده بود امیدوارم اینبار  نتیجه بگیری 

خدایا شکرت
کامی وی و کامی کام منم اون موقع که پسرم دنیا اومد شنیدم خیلییی خوبه اما متاسفانه هیچ جا پیدا نمیشد ا ...

ممنونم عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزيزم همسرم واريكوسل داشتن عمل كرديم بازم خوب نشد زده بود تعداد رار ناچيز ومورفولوژيم يك در ...

يعنى منم ك مشكلم فقط ضعيف بودن همسرمه خدا با آى وى اف مادرم ميكنه؟؟

فقط ضعيف

نه دى اف اى بد بوده نه واريكوسل و اينا داشته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم به سلامتی. انشالله فردا خوش خبر بیای.  بله تا بهوش بیای میگن بهت.

سلام من الان کارم تموم شد 

۸تا تخمک داشتم نسبت به قبل ۳ تا کمتر تا ببینم چندتاش جنین میشه 

بهم گفتن جمعه انتقال فرش بدم ولی خودم قبول نکردم گفتم فریز کنن تا بدنم اماده بشه 

برام خیلی دعا کن که جنینام زیادباشن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم حتما چک کن یا به دکترت بگو پردنیزول و انوکسا رو بهت بده متاسفم . این مسیر فشار روحی زیادی &nbs ...

واقعا چرا دکتر تا نگیم اینا رو نمیده؟ الان به منم نداد و همش میگم چرا این سکیل رو هم داره مثل قبلی ک منفی شدم جلو میبره نمیدونم هدفش چیه همش میگم شاید چون اولین انتقالم با این دکتره داره ابتدایی ترین کارها رو میکنه..... من میتونم خودم پردنیزول بگیرم مصرف کنم؟ هر چند فک نکنم فایده ایی هم داشته باشه چون ی هفته بیشتر به انتقالم نمونده.... 

خدایا به امید تو....
اره عشقم منم سزارینم! ببین من دوستم ۳۱ فروردین زایمانش بود فرداش قشنگ ستشونو پوشیدن عکس و اینا گرفتن ...

منم کرم شقاق سینه خریدم.قیمتش ۶۰ تومنه.

کرم جلوگیری از ترک شکمم خریدم.اونم ۱۰۰ تومن.جفتش بایودرما. 

😉

سلام من الان کارم تموم شد  ۸تا تخمک داشتم نسبت به قبل ۳ تا کمتر تا ببینم چندتاش جنین میشه  ...

سلام عزیزم به سلامتی. انشالله که هر ۸تاش برات جنین میشه خوب کاری کردی فریز بهتره. انشالله که خیره و یه هفته دیگه با خبر خوب بیای. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤