2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂ميگم كه شماها خيلي سفتين من ٤ نفر ميدونن حس خيلي محكم بودن و خفن بودن داشتم🤣🤣🤣 اخه من نه م ...

قربونت برم عزیزم انشاالله خدا کوچولو های شمارو برات حفظ کنه و سلامت باشن انشاالله این بارداریت برخلاف فبلی بدون هیچ استرس و دردسر پیش بره وفقط بهت خوش بگذره این ۸ ماه باقی مونده جوری که همش ازش به نیکی و خوشی یاد کنی خیلی تبریک میگم عزیزم❤❤😍😍

سلام من دیروز ازمایش دادم منفی شد روز 12بودم دارو قطع کردم امروز چند لکه خون اومد دیگه پاک شدم کسی ا ...

عزیزم شاید لانه گزینی دیرتر صورت گرفته. بهتره داروهاتو قطع نکنی و دو روز دیگه مجدد آز بدی.

سلام عزیزم قربونت برم خوبه شکر خدا مرسی عزیزم منم همه راه ها رو امتحان میکنم ببینم کدوم جواب بده دکت ...

کامی وی و کامی کام منم اون موقع که پسرم دنیا اومد شنیدم خیلییی خوبه اما متاسفانه هیچ جا پیدا نمیشد اگر بتونی پیدا کنی عالیه...

سلام گلم امروز رفتی دکتر؟

سلام 

بله رفتم و برای فردا بهم نوبت پانکچر داد ولی نگفت چند تا فولیکول دارم 

دیگه امید به خدا و دعای شما دوستان ساعت ۷ باید اونجا باشم 

فقط اینکه وقتی مرخص میکنن میگن چند تا تخمک داشتم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
آخه بودند افرادی که آزمایش اولشون منفی و دومی مثبت بوده. ضرری نداره به نظرم دوباره آز بده اینجوری به ...

باشه فردا اگه پریود نشدم تا ظهر بی بی چک میزنم پس

واقعا میشه ازمایش

اول منفی دوم.مثبت 

باشه فردا اگه پریود نشدم تا ظهر بی بی چک میزنم پس واقعا میشه ازمایش  اول منفی دوم.مثبت

آره بعضیها تست اولشون منفی و دومی مثبت شده.البته نمیخوام امیدوارت کنم. اما معجزه خدا رو هم در نظر بگیر.

بی بی چک نذار. پس فردا برو آزمایش بده.

سلام  بله رفتم و برای فردا بهم نوبت پانکچر داد ولی نگفت چند تا فولیکول دارم  دیگه امید ب ...

سلام عزیزم به سلامتی. انشالله فردا خوش خبر بیای. 

بله تا بهوش بیای میگن بهت. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤