2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم خداروشکر که بهترین .شما چون باردارین سخته کمردرد براتون .ان شاالله خیلی زود خوب بشین .🙏🏻 ...

آره.منم دقیقا همین مدلی شدم.کارهای ساده رو نمیتونم انجام بدم.مثلا نمیتونم خم بشم چیزی از زمین بردارم.سیکل بعدی انشالله.انشالله سبب خیر بوده باشه

چون خیلی به شکم فشار میاد

😉

بچه ها من اینو  پرسیدم واقعا همین بوده نامه اش هم اومده مطمئنم ! واقعا که به هیچ کس رحم نمیکنن ...

ای وای مگه میشه یعنی اینقد بی در و پیکرن. منم دقیقا سه تا از محصولات توی عکس رو میخوردم واییییی خدا لعنتشون کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای وای مگه میشه یعنی اینقد بی در و پیکرن. منم دقیقا سه تا از محصولات توی عکس رو میخوردم واییییی خدا ...

دقیقا همینه ازون موقع که مطمئن شدم گریه ام بند نمیاد مگه میشه یه آدم انقدر بی انصاف و پول پرست باشه یعنی واقعا هیچی براشون مهم نبوده من همش نگران جنینمم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام دوستان من ده سال سابقه نازایی دارم تا دوهفته دیگه انتقال جنین دارم لطفاً اگه تجربه و موادغذایی که قبل و بعدانتقال خوردین که تاثیرگذار بوده بگین کمکم کنین لطفا دوستانی که انتقال مثبت داشتن

دقیقا همینه ازون موقع که مطمئن شدم گریه ام بند نمیاد مگه میشه یه آدم انقدر بی انصاف و پول پرست باشه ...

عزیزم نگران نباش نی نیت حالش خوبه. به نظرم این قرصا کلا ضرری نداره یعنی ماده ای توش نیست که خطرناک باشه. کاش الکی باشه واقعا وجدان ندارن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم نگران نباش نی نیت حالش خوبه. به نظرم این قرصا کلا ضرری نداره یعنی ماده ای توش نیست که خطرناک ب ...

من نامه وزارت بهداشتشو دیدم مطمئنم به داروسازا گفتن اگه فروش داشته باشین پلمپ میکنیم داروخانه رو تاریخ گذشته و موارد اولیه اصلا خوبی استفاده نشده فیلمشم دیدم باید واقعا یه برخورد جدی بکنن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام.خانومای گل؟من معذرت میخوام یک هفته ترشح زرد رنگ داشتم.دکتر بهم پماد کلوتریمازول واژینال نوشت تودومین شب استفاده خوب شدم.ولی تاشب6 ادامه دادم پمادو.الان یه شبه قطع کردم امشب بازیکم اومد چیکارکنم من؟😔

نکنه کسی باهاش خصومت شخصی داره مگه میشه اصلا کی گفته سمی؟

نه سمی نبوده تاریخ  مصرف گذشته بوده و مواد اولیه داغون بوده یه سری کپسولاشم باز کردن خالی بوده افتضاحه بابا. خود وزارت بهداشت نامه داده به داروسازای داروخانه ها هم نامه زدن کار از خصومت گذشته